Survivor: Η τεράστια ανατροπή στο σημερινό αγώνισμα (photos+vid)

Survivor: Η τεράστια ανατροπή στο σημερινό αγώνισμα (photos+vid)

Με μεγάλη διαφορά, αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας. 

Έπειτα από τόσους μήνες απομόνωσης στο νησί του Άγιου Δομίνικου, οι παίκτες έχουν πια φτάσει στα όρια τους, άλλωστε δεν είναι και δύσκολο κάτι τέτοιο αφού η έλλειψη φαγητού αλλά και η απουσία από τα κοινά φέρνει έντονες αντιδράσεις τόσο στην κόκκινη, όσο και στην μπλε ομάδα. Μη ξεχνάς βέβαια πως οι συνθήκες διαβίωσης τους εκεί είναι δύσκολες αλλά και η επικοινωνία μεταξύ των παικτών αρχίζει και χάνει σε πολλά σημεία.

Λοιπόν, από τη μία ο James βρίσκει τους συμπαίκτες του απέναντί του, ο Αλέξης έχει βάλει στόχο του να τον διώξει ενώ η κόκκινη ομάδα δεν ξέρει τι να κάνει πια με τις συμπεριφορές του Τριαντάφυλλου. Ο παίκτης έχει διχάσει τόσο το τηλεοπτικό κοινό, όσο και τους παίκτες του Survivor και ναι, μετά τη χθεσινή ερμηνεία του στο συμβούλιο του νησιού όλοι απόρησαν!



Εχθές αναδείχθηκαν τα δύο επιπλέον προτεινόμενα πρόσωπα προς αποχώρηση και όπως φαίνεται ο Τριαντάφυλλος είναι ξανά υποψήφιος και συνυποψήφιοί του είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος αλλά και ο Αλέξης Παππάς.

Αλήθεια ποιον πιστεύεις πως θα «διώξει» το τηλεοπτικό κοινό; Πριν ανακοινώσει ο παρουσιαστή Γιώργος Λιανός το όνομα του παίκτη που θα γυρίσει σπίτι του, οι παίκτες να σου πούμε πως αγωνίστηκαν σκληρά για την κατάκτηση του επάθλου επικοινωνίας. Τα παιχνίδια, όσο περνάει ο καιρός, γίνονται ακόμη πιο δύσκολα και σήμερα το διαπιστώσαμε και με το παραπάνω. Παρά τις δυσκολίες πάντως, για ακόμη μια φορά μια ομάδα κέρδισε με μεγάλη διαφορά.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.