Ηλίας Μπόγδανος: Η στιγμή που μιλά με τη μητέρα του συγκίνησε το Twitter (pics+vid)

Ηλίας Μπόγδανος: Η στιγμή που μιλά με τη μητέρα του συγκίνησε το Twitter (pics+vid)

Η απόσταση τους, του έχει στοιχήσει και ναι, τα μηνύματα σήμερα από τη μητέρα του έφεραν δάκρυα στα μάτια του.

Μετά από τόσες ήττες αλλά και τόσα έπαθλα επικοινωνίας που έχει χάσει η κόκκινη ομάδα του Survivor σήμερα ήταν η ημέρα τους αφού εκτός από το έπαθλο φαγητού είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μηνύματα με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Καταλαβαίνεις πως αυτό είναι ένα δώρο που όλοι οι παίκτες θα ήθελαν, ωστόσο μόνο οι παίκτες της κόκκινης ομάδας το απήλαυσαν.

Με σκορ 10-5 η κόκκινη ομάδα κέρδισε σήμερα και ναι, Τριαντάφυλλος και Ηλίας Μπόγδανος έδειξαν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό και ευαίσθητο εαυτό τους.

Καθώς κρατούσαν το κινητό στα χέρια τους δάκρυα κύλησαν από τα μάτια τους βέβαια, υπήρξαν και οι χαρούμενες στιγμές, όπως εκείνη που ο Ντάφυ προσπαθούσε να μάθει αν η γυναίκα του… ακόμη τον αγαπά. Εκείνη απέφευγε να του απαντήσει ξεκάθαρα και ο Τριαντάφυλλος φρόντισε να δώσει ρεσιτάλ.

Από την άλλη πάντως, ο Ηλίας κατάφερε να μας συγκινήσει καθώς μιλούσε στη μητέρα του, την οποία όπως φαίνεται λατρεύει! Τόσο οι συμπαίκτες του, όσο και ολόκληρη η κοινότητα του Twitter έσπευσε να σχολιάσει κάθε δευτερόλεπτο και ναι, θέλουμε να τον κάνουμε μια αγκαλιά!



Δες τα σχόλια του Twitter στη gallery.