Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε το φύλο του μωρού της και οι προβλέψεις βγήκαν αληθινές

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε το φύλο του μωρού της και οι προβλέψεις βγήκαν αληθινές

Η star ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη ης πριν από μερικούς μήνες.

Ήταν μόλις η δεύτερη μέρα του Μαρτίου όταν μάθαμε πως η διάσημη ηθοποιός είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι. Και αυτό ήταν μία από τις πιο όμορφες ειδήσεις για το 2021. Ο τελευταίος χρόνος ήταν εξαιρετικά δύσκολος για όλους και κάτι τέτοιες ανακοινώσεις με εγκυμοσύνες, γάμους ή γεννήσεις ήταν πραγματικά μια όαση.

Κάπως έτσι όμορφα αισθανθήκαμε και όταν ακούσαμε ή μάλλον διαβάσαμε την ανακοίνωση της 35χρονης ηθοποιού. Η πασίγνωστη πρωταγωνίστρια αγαπημένης σου super hero movie είχε ανεβάσει μια φωτογραφία όπως θα δεις και στη gallery παρακάτω στην οποία απαθανατιζόταν η ίδια με τον σύζυγό της και τις δύο κόρες της Alma (9 ετών) και Maya (3 ετών) να δείχνουν τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Σήμερα όμως ήρθε η ώρα να μάθουμε αν περιμένει αγοράκι ή κοριτσάκι σε αυτή την εγκυμοσύνη της. Η Gal Gadot έκανε μια εμφάνιση στο Live with Kelly και Ryan την Πέμπτη (22 Απριλίου) και αποκάλυψε τις πληροφορίες που τόσο θέλαμε να μάθουμε, κι εμείς και οι fans της.

Ποιο είναι όμως το φύλο του μωρού που περιμένει; Τελευταία ευκαιρία να μαντέψεις πριν το διαβάσεις στη gallery που ακολουθεί.