Χριστίνα Κοντοβά: Η νέα φωτογραφία με την ανάδοχη κόρη της συγκινεί (photo)

Χριστίνα Κοντοβά: Η νέα φωτογραφία με την ανάδοχη κόρη της συγκινεί (photo)

Οι διαδικασίες υιοθεσίας συνεχίζονται.

Τι πιο όμορφο από το να κρατάς αποθέματα αγάπης και να τα προσφέρεις απλόχερα σε όσους το έχουν ανάγκη; Η Χριστίνα Κοντοβά το τελευταίο διάστημα παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς και ναι, η είδηση της υιοθεσίας της μικρής Ada από την Ουγκάντα έχει συγκινήσει τη κοινή γνώμη όσο καμία άλλη είδηση.

Αν και κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προτιμά να μιλά στους αγαπημένους της θαυμαστές με τη δουλειά της, έχει δώσει στους διαδικτυακούς της φίλους την ευκαιρία να γνωρίσουν την ανάδοχη κόρη της και μάλιστα οι διαδικασίες υιοθεσίας είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Η Χριστίνα είναι στην Ουγκάντα και περνά πολύτιμο χρόνο με την Ada- όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερο post ότι ονομάζεται η μικρούλα- και τώρα δημοσίευσε μια φωτογραφία που θα σε συγκινήσει ιδιαίτερα.

Σε αυτή τη φωτογραφία λοιπόν θα δεις μαμά και… κόρη να κάθονται σε ένα πλατύσκαλο και να κοιτούν τη θέα μπροστά τους, σαν να κάνουν όνειρα για το κοινό τους μέλλον. Φυσικά οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν αμέσως να σχολιάσουν και να στείλουν την αγάπη τους.

Δες τη φωτογραφία στη παρακάτω gallery.