Survivor: Ο Τριαντάφυλλος έσπασε το ρεκόρ του Ντάνου (vid)

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος έσπασε το ρεκόρ του Ντάνου (vid)

Και πλέον αγγίζει τον «πρωταθλητισμό».

Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά η κόκκινη ομάδα επέστρεψε πιο δυναμική και κέρδισε τον αγώνα επάθλου με σκορ 10-7 και με δύο νίκες του Τριαντάφυλλου απέναντι σε Νίκο Μπάρτζη και Κώστα Παπαδόπουλο. Οι παίκτες απόλαυσαν το φαγητό που κέρδισαν, και πλέον ξεκινούν την εβδομάδα των ασυλιών πιο δυνατοί.

Αν θυμάσαι πριν από μερικές μέρες ο Τριαντάφυλλος και αφού έχασαν και τη δεύτερη ασυλία της προηγούμενης εβδομάδας, ζήτησε από τον κόσμο να μην τον στηρίξει προκειμένου να αποχωρήσει. Ωστόσο ο Ντάφυ έσπασε ένα ρεκόρ.

Ο Ντάνος είχε βγει έξι φορές υποψήφιος προς αποχώρηση το 2017 και κατάφερε να μείνει και τις έξι. Ο Τριαντάφυλλος έσπασε αυτό το ρεκόρ την Τετάρτη που παρέμεινε για έβδομη φορά και αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς. Όμως δεν ήταν ο Ντάνος αυτός που κατείχε το ρεκόρ των περισσότερων υποψηφιοτήτων.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό κα το Twitter, το ρεκόρ με τις περισσότερες υποψηφιότητες κατέχει η Ελισάβετ Αϊναντζόγλου από την ομάδα των μαχητών στο Survivor του 2017 και η Ροδάνθη Καπαρού από την ομάδα των μαχητών επίσης στο δεύτερο Survivor που νικητής αναδείχθηκε ο Ηλίας Γκότσης.

Αν λοιπόν αυτή την εβδομάδα ο Τριαντάφυλλος βγει υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι η 8η φορά του, εάν παραμείνει σπάει και το ρεκόρ των δύο κοριτσιών και πάει πια για πρωταθλητισμό σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό.