Survivor: Επιβεβαιώθηκε το Spoiler! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε

Survivor: Επιβεβαιώθηκε το Spoiler! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε

Τελικά τα προγνωστικά δεν έπεσαν έξω!

Μετά από τόσες κακουχίες, πείνα, απομάκρυνση από τους φίλους τους, τσακωμούς αλλά και αρκετές ίντριγκες, ο παίκτης που βρέθηκε στο στόχαστρο περισσότερο από τον κάθε έναν, σήμερα πήρε το σακίδιό του και αποχώρησε από το νησί του Άγιου Δομίνικου με προορισμό το σπίτι του.

Η αλήθεια είναι πως για κανέναν δεν είναι εύκολο να αποχωρίζεται τους συμπαίκτες του, ακόμη κι αν του έχουν κάνει δύσκολη τη ζωή, επομένως καταλαβαίνεις πως οι αγκαλιές που έδωσε προτού περάσει το κατώφλι του συμβουλίου, ήταν πέρα για πέρα αληθινές.

Η νικήτρια ομάδα σε αυτό το σημείο να σου υπενθυμίσουμε πως κέρδισε το πιο συγκινητικό έπαθλο του διαγωνισμού και φυσικά αναφερόμαστε στο έπαθλο επικοινωνίας.

Με σκορ 10-5 οι κόκκινοι κέρδισαν και ναι, για ακόμη μι αφορά πανηγύρισαν με την καρδιά τους. Φυσικά στο αποψινό επεισόδιο είχαμε και έντονες συγκινήσεις, όπως τότε που ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε μπέσα από μηνύματα με τη μητέρα του.

Λοιπόν, για να επιστρέψουμε όμως στο φλέγον ζήτημα της ημέρας, ο Τριαντάφυλλος είναι για 8η φορά υποψήφιος και συνυποψήφιοί του είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος αλλά και ο Αλέξης Παππάς. Η ώρα του συμβουλίου ήρθε και η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού δεν άργησε.



Διάβασε περισσότερα στη gallery.