Survivor: Ο Τριαντάφυλλος νίκησε Μπάρτζη-Παπαδόπουλο και πανηγύρισε ακόμη και ο Λιανός

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος νίκησε Μπάρτζη-Παπαδόπουλο και πανηγύρισε ακόμη και ο Λιανός

Το στιγμιότυπο που έγινε viral στο Twitter.

Ακόμη μία εβδομάδα Survivor ξεκίνησε εχθές το βράδυ και είχαμε πολλές «ανατροπές». Ο Τριαντάφυλλος έσπασε το ρεκόρ του Ντάνου σε παραμονές στο reality επιβίωσης και πλέον ετοιμάζεται να φτάσει τις Ελισάβετ Αϊνατζόγλου και Ροδάνθη Καπαρού, που βγήκαν 8 φορές υποψήφιες και παρέμειναν στο reality.

Εκτός από αυτό βέβαια είχαμε και δύο νίκες του Ντάφυ. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας κέρδισε δύο φορές, μία τον Νίκο Μπάρτζη και μία τον Κώστα Παπαδόπουλο, και φυσικά το πανηγύρισε με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο Ντάφυ μετά από κάθε νίκη του (όταν συμβαίνει αυτό) βγάζει τα «πιστόλια» και πυροβολεί τους συμπαίκτες του. Με τον ίδιο τρόπο πανηγύρισε και στη νίκη του απέναντι στον Νίκο, και απέναντι στον Παπαδόπουλο. Μόνο που στη δεύτερη νίκη του πανηγύρισε κι ένας ακόμη εκτός ομάδας.

Ένα στιγμιότυπο στο Twitter έχει γίνει viral, αφού τη στιγμή που πανηγυρίζει για δεύτερη φορά πέφτει στο χώμα και ο Γιώργος Λιανός. Μάλιστα στο twitter το βίντεο κυκλοφορεί με το caption «μέχρι και τον Λιανό πέτυχες ρε Ντάφυ». Το βίντεο αυτό πρόβαλε και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», δείχνοντας τον Λιανό να γονατίζει κι αυτός μετά τον πυροβολισμό.