Survivor: Αποχώρησε ο Κώστας κι έκλαψε το twitter!

Survivor: Αποχώρησε ο Κώστας κι έκλαψε το twitter!

Μια συγκινητική και αξιοπρεπής αποχώρηση, με ιαχές και χειροκροτήματα. 

"Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor" ήταν και ο παίκτης που όλα τα spoiler εμφάνιζαν ως τον άτυχο του Άγιου Δομίνικου για απόψε. Κι όμως. Η σκηνή αποχώρησης του Κώστα Παπαδόπουλου ούτε βαρετή, ούτε αδιάφορη ήταν.

Σε ένα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα -απόρροια μιας μέρας με πολύ κλάμα και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα λόγω του αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας- ο "ζαχαροπλάστης" του Survivor αποδέχτηκε την ήττα του αξιοπρεπώς, αγκάλιασε όλους τους παίκτες, "κόκκινους" και "μπλε" και πήρε την δάδα του για να ακολουθήσει τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Η κατάρα του καλύτερου παίκτη τελικά χτύπησε και τον Κώστα (σιγά μην τα ξαναδώσει όλα στα αγωνίσματα παίκτης υποψήφιος για αποχώρηση από δω και πέρα!)

Το τελευταίο που άκουσε ο Κώστας Παπαδόπουλος φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο δεν ήταν ούτε κακίες, ούτε πανηγυρισμοί των "άλλων", ούτε πικρόχολα σχόλια.

Συμπαίκτες και αντίπαλοι τραγουδούσαν το σύνθημά του και τον χειροκροτούσαν. Μια ωραία στιγμή, πριν επιστρέψουμε... στους στίβους μάχης και αντιπαραθέσεων.



James, Τριαντάφυλλος και Ασημακόπουλος θα κοιμηθούν ήσυχοι απόψε στις καλύβες τους...



Η αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου αν και αναμενόμενη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο twitter που γενικά είχε... πολλά κέφια σήμερα.

Δες τι τιτίβισε (με πολλά νεύρα) το twitter χτες και stay tuned γιατί έχουμε και συνέχεια: