Survivor: Αυτός είναι ο λόγος που ο Τριαντάφυλλος δεν θα φύγει σύντομα

Survivor: Αυτός είναι ο λόγος που ο Τριαντάφυλλος δεν θα φύγει σύντομα

Τουλάχιστον όχι μέχρι να γίνει ατομικό.

Το Survivor επέστρεψε φέτος στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά από απουσία ενός χρόνου, και οι στιγμές που βιώνουμε μέσα από το reality επιβίωσης μας φέρνουν λίγο στο μυαλό εκείνες του 2017 με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου και με έναν αποχαιρετισμό αξιοπρεπές τόσο από την ομάδα του, όσο και από την αντίπαλη. Αν δηλαδή σκεφτούμε την αντίδραση τη δική του όταν αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς, τότε ναι, ο Ντάφι αξίζει πράγματι ένα χειροκρότημα για το πως αντέδρασε.

Το επόμενο καινούργιο επεισόδιο θα το δούμε τη Δευτέρα και δεν σου κρύβουμε πως μια «στέρηση» τη νιώθουμε που δεν έχουμε να παρακολουθήσουμε κάτι στην τηλεόραση. Καταλαβαίνεις πως χωρίς Άγριες Μέλισσες, χωρίς Survivor και χωρίς MasterChef τα πράγματα είναι δύσκολα.

Κάπως όπως πρέπει να κρατήσουμε ζωντανό το ενδιαφέρον σου ως τη Δευτέρα και γι΄ αυτό πρέπει να μοιραστούμε μαζί σου αυτό που συνειδητοποιήσαμε. Μια σύμπτωση, που όμως στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου δεν φαίνεται να ισχύει και γι’ αυτό δεν θα αποχωρήσει πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό.

Είναι κάτι που παρατηρήσαμε σε αρκετούς παίκτες, όμως στον Τριαντάφυλλο μάλλον δεν αναμένεται να το δούμε, εκτός και αν γίνει κάποιο θαύμα.

Συνέχισε να διαβάζεις στη gallery και θα καταλάβεις.