Survivor: Διαδικτυακός «πόλεμος» με τη νέα φήμη για τον James Καφετζή

Survivor: Διαδικτυακός «πόλεμος» με τη νέα φήμη για τον James Καφετζή

Το μέλλον του διάσημου παίκτη στο ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται αμφίβολο και τα σχόλια του κοινού εκφράστηκαν ελεύθερα.

Δευτέρα του Πάσχα και σήμερα και νιώθουμε ότι ακόμη δεν έχουμε συνέλθει από το ΣΚ και κυρίως από το εορταστικό τραπέζι. Ήπιαμε το detox μας το πρωί για να τονωθούμε και να νιώσουμε λίγο καλύτερα και πιο τονωμένες και αρχίζουμε σιγά-σιγά να ξαναβρίσκουμε τους καθημερινούς μας ρυθμούς. Εξ ου και το Survivor επανέρχεται στο προσκήνιο λίγο πριν την προβολή του νέου του επεισοδίου.

Οι παίκτες πλέον ακολουθούν πολύ συγκεκριμένους ρυθμούς, οι κλίκες και οι στρατηγικές έχουν φανεί εδώ και πολύ καιρό διχάζοντας το κοινό σχετικά με συγκεκριμένους παίκτες. Πολλοί μπορεί να ήθελαν την περασμένη εβδομάδα να αποχωρίσει ο Τριαντάφυλλος, όμως, κατάφερε να παραμείνει δημιουργώντας στο κοινό την απορία σχετικά με το ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αποχαιρετίσει το εξωτικό νησί.




Πληροφορίες θέλουν τον James Καφετζή να είναι ξανά υποψήφιος. Μπορεί ο James να είναι ένας αμφιλεγόμενος παίκτης γενικά στον κόσμο έχοντας δημιουργήσει δύο πολύ έντονα πολωμένες πλευρές υπέρ και κατά του, αλλά δεν μπορείς να αμφισβητήσεις ότι ανήκει στους αποδοτικούς συμμετέχοντες.

Σε κάθε περίπτωση και με τις νέες εξελίξεις να ετοιμάζονται να φτάσουν στις οθόνες μας, το Twitter ξεκίνησε να ασχολείται τόσο με παλαιότερα θέματα όσο και με νέες πληροφορίες που κυκλοφορούν στο μεσοδιάστημα. Σε αυτές είναι που ανήκει και η φημολογούμενη αποχώρηση του James ή του Νίκου.

Οι χρήστες της διάσημης πλατφόρμας άρχισαν έναν διαδικτυακό «πόλεμο» με τις δύο πλευρές να απαρτίζονται από αυτούς που τους θέλουν νικητές και αυτούς που θέλουν να τους διώξουν. Δεν έλειψαν ούτε κι εκείνοι που απόρησαν με όσα εκτυλίσσονταν μπροστά στις οθόνες τους. Τα σχόλια ήταν τουλάχιστον ευφάνταστα.

Δες τα στην παρακάτω gallery.