Survivor: Στο στόχαστρο ο Παύλος - Eπιθετικά τα σχόλια από το κοινό

Survivor: Στο στόχαστρο ο Παύλος - Eπιθετικά τα σχόλια από το κοινό

Λίγο πριν το νέο επεισόδιο, το κοινό τσακώνεται για τους παίκτες που βρίσκονται στο προσκήνιο.

Στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor θα έλεγε κανείς ότι έγινε ένας μικρός χαμός. Πλούσιο υλικό από ποικίλες πλευρές έφτασε στα χέρια των τηλεθεατών που βρέθηκαν να μην ξέρουν τι να πρωτοσχολιάσουν. Σαφώς, στα highlights της βραδιάς βρέθηκε το περιστατικό της λεκτικής επίθεσης της Μαριαλένας στον James. Το κοινό εξοργίστηκε νιώθοντας ότι η παίκτρια προσπαθούσε να κατευθύνει την ψηφοφορία και το αποτέλεσμα ήταν να δούμε μερικά άκρως επιθετικά tweets. Αυτή, όμως, δεν ήταν η μόνη που βρέθηκε στο στόχαστρο.

Ο Παύλος ήταν άλλος ένας παίκτης του φετινού Survivor που βρέθηκε υπό την κρίση του κοινού. Ο κόσμος δυσαρεστήθηκε με τη συμπεριφορά του παίκτη. Κατηγορήθηκε από το κοινό μέχρι και για έπαρση και αλαζονεία, ενώ υπήρχαν άνθρωποι που κατηύθυναν τα βέλη τους στους υποστηρικτές του κατηγορώντας τους για τις επιλογές τους.




Στο Twitter, λοιπόν, το κοινό δεν άντεξε και μίλησε χωρίς κανένα φίλτρο. Εξέφρασε τις απόψεις του και μερικά από τα σχόλια που δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον επιθετικά.

Δες στην παρακάτω gallery μερικά από αυτά που θα σου μείνουν.