Survivor 4: Αναγνωρίζεις άραγε ποιος παίκτης είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής;

Survivor 4: Αναγνωρίζεις άραγε ποιος παίκτης είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής;

Πριν την άφιξή του στον Άγιο Δομίνικο έτρεφε μεγάλη αγάπη για την μπάλα.

Είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο μάχημους παίκτες του φετινού Survivor. Η έντονη προσωπικότητα και ο εκρηκτικός χαρακτήρας του τον έχουν φέρει πολλές φορές σε σύγκρουση με άλλους πάικτες του reality επιβίωσης. Την ίδια ώρα το Twitter και οι τηλεθεατές διχάζονται συχνά αν πρέπει να ταχθούν υπέρ ή εναντίον του.

Βρέθηκε φέτος στον Άγιο Δομίνικο απευθείας από το Ζευγολατιό Κορινθίας. Πριν μπει στο Survivor ζούσε μαζί με τον αδερφό και τους γονείς του ενώ έχει ασχοληθεί και με την καλλιέργεια της γης, βοηθώντας τον πατέρα και τη μητέρα του στα κτήματα που διαθέτει η οικογένεια.

Αρκετές γυναίκες τον θεωρούν από τους πιο εμφανίσιμους παίκτες του φετινού Survivor ωστόσο η σημερινή του εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα τον άνδρα που βλέπαμε στους δέκτες μας στα πρώτα επεισόδια. Αυτό που όλοι όμως αγνοούμε για εκείνον μέχρι και σήμερα είναι η μεγάλη του αγάπη για το ποδόσφαιρο με το οποίο όπως φαίνεται ασχολιόταν επαγγελματικά.

Με μια γρήγορη ματιά στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram βρήκαμε αρκετές εμφανίσεις του στα γήπεδα και συγκεκριμένα εντός του αγωνιστικού χώρου. Αν αναρωτιέσαι ακόμη σε ποιον παίκτη αναφερόμαστε, έχουμε την απάντηση... Ο λόγος για τον κολλητό φίλο του James, Νίκο Μπάρτζη.

Δες επίσης: «Φοβάμαι μήπως η Μενεγάκη μετακινήσει όλο το κτίριο του Mega αν δεν την βολεύει»

https://www.instagram.com/p/BrNY5kuHP_e

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες του Νίκου Μπάρτζη πριν την άφιξή του στον Άγιο Δομίνικο.

Πηγή φωτογραφιών: @nikos_bartzis