Η Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει τις κακές συνήθειες που απέκτησε μέσα στην καραντίνα

Η Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει τις κακές συνήθειες που απέκτησε μέσα στην καραντίνα

Τι αποκάλυψε για τα όσα βίωσε μέσα στην καραντίνα αλλά και το πώς αντιμετώπισε τον κορονοϊό.

Όπως αποδεικνύεται, ακόμη και οι γκουρού της ευεξίας έχουν αφήσει τον εαυτό τους να «παραστρατήσει» κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο ιδρύτρια της Goop, Gwyneth Paltrow, αποκάλυψε πρόσφατα ότι σε μια φάση της καραντίνας, έπινε αλκοόλ κάθε βράδυ και μάλιστα τρώγοντας πολλούς υδατάνθρακες.

Η 48χρονη ηθοποιός σε μια συνέντευξή του στο The Mirror, ομολόγησε ότι η αγχωτική περίοδος του lockdown την ανάγκασε να πηγαίνει κόντρα στον υγιεινό τρόπο ζωής της και να παραστρατήσει πολλές φορές, υποκύπτοντας σε πειρασμούς.

Νωρίτερα φέτος, η Paltrow μοιράστηκε μια ανάρτηση στο προσωπικό της Blog στην οποία περιγράφει την εμπειρία της με τον κορονοϊό και τις παρατεταμένες «παρενέργειες» τις οποίες αντιμετώπισε. Παρατήρησε ότι αντιμετώπιζε «κάποια κόπωση και θολούρα στο μυαλό της» και ότι «είχε κάνει κάποιες εξετάσεις που έδειξαν πραγματικά υψηλά επίπεδα φλεγμονής στο σώμα της». Στη συνέχεια, η ηθοποιός ζήτησε θεραπεία από έναν εναλλακτικό γιατρό ο οποίος την έβαλε να κάνει κετονική και φυτική διατροφή, που περιελάμβανε νηστεία και κατανάλωση κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ.

«Όλα όσα κάνω αυτή τη στιγμή με κάνουν να αισθάνομαι καλά, σαν δώρο για το σώμα μου», έγραψε στο προσωπικό της blog. «Έχω ενέργεια, εργάζομαι τα πρωινά και κάνω σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας όσο πιο συχνά μπορώ, όλα για θεραπεία».

Η Paltrow δέχτηκε κριτική για τις μεθόδους που ακολούθησε στη θεραπεία της από τον COVID-19, καθώς πολλοί τόνισαν πως είναι ένας ανορθόδοξος τρόπος για να καταπολεμήσει κανείς τον ιο.

gwynethpaltrow 149

Η star ομολόγησε πως έπινε ουίσκι κάθε βράδυ

Ωστόσο, φαίνεται ότι το «νέο σχήμα υγείας» του Gwyneth Paltrow δεν κράτησε πολύ. Στη συνέντευξή της στο The Mirror, είπε, «έπινα επτά νύχτες την εβδομάδα και έφτιαχνα ζυμαρικά και έτρωγα ψωμί. Παρεκτράπηκα εντελώς» και συνέχισε: «Εννοώ, ποιος πίνει πολλά ποτά επτά νύχτες την εβδομάδα; Αυτό δεν είναι υγιές. Λατρεύω το ουίσκι και φτιάχνω αυτό το φανταστικό ποτό που ονομάζεται Buster Paltrow, και το ονόμασα έτσι από τον παππού μου που αγαπούσε πολύ τα ξινά ουίσκι».

Η Paltrow μοιράστηκε επίσης την ακριβή συνταγή του ποτού που έπινε κάθε βράδυ. «Είναι αυτό το υπέροχο ουίσκι quinoa από το οινοπνευματοποιείο στο Τενεσί, με σιρόπι σφενδάμου και χυμό λεμονιού», είπε. «Είναι απλώς παράδεισος. Ήθελα δύο από αυτά κάθε βράδυ στην καραντίνα», είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι της έλειψε ακόμα και η παλιά της συνήθεια να καπνίζει και μπήκε στον πειρασμό να απολαύσει ένα τσιγάρο μαζί με τα κοκτέιλ της.


https://www.instagram.com/p/CKb3ySYL841

Μπορεί να μας φαίνεται περίεργο πώς ακόμα και άνθρωποι που ακολουθούν έναν υγιή τρόπο ζωής και διατροφής, ξαφνικά μέσα στην καραντίνα λοξοδρόμησαν. Σύμφωνα με μια μελέτη του 2020 που δημοσιεύθηκε από το JAMA Network Open, η κατανάλωση αλκοόλ μεταξύ των ενηλίκων αυξήθηκε κατά 14% από το 2019 έως το 2020. Η μελέτη σημείωσε επίσης ότι οι γυναίκες, ιδιαίτερα, παρουσίασαν αύξηση 41% στην κατανάλωση αλκοόλ κατά τη διάρκεια του 2019. Φαντάσου τι θα έγινε μέσα στην καραντίνα!