Survivor 4: Πότε είναι ο τελικός και πόσοι παίκτες πηγαίνουν;

Survivor 4: Πότε είναι ο τελικός και πόσοι παίκτες πηγαίνουν;

Η παράταση του Survivor δημιούργησε εντάσεις.

Το Survivor επέστρεψε φέτος στην τηλεοπτική μας συχνότητα, μέσα από το κανάλι του ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Λιανό στη θέση του παρουσιαστή. Σίγουρα κανένα δεν θα μοιάσει ποτέ ξανά με το πρώτο όπου και συμμετείχε ο Ντάνος, ο Σπαλιάρας, ο Bo, η Λάουρα Νάργες κλπ, όμως μας έχει ξυπνήσει τις ίδιες μνήμες. Φυσικά όπως τότε, έτσι και τώρα δεν χάναμε επεισόδιο και περιμένουμε κάθε βράδυ να δούμε τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο.

Φαβορί για τη νίκη θα λέγαμε πως είναι αρκετοί παίκτες, όμως σίγουρα αυτό δεν θα το κρίνουμε εμείς, αλλά ο κόσμος και η μάχη που δίνουν στα αγωνίσματα.

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ωστόσο, και η Έλενα Πολυκάρπου μας αποκάλυψαν σήμερα κάτι που δεν γνωρίζαμε. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες το Survivor που αναμενόταν να τελειώσει κάπου προς τα τέλη Ιουνίου πήρε παράταση, και όπως όλα δείχνουν θα δούμε τον τελικό γύρω στις 7 Ιουλίου.

Η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε επίσης πως οι παίκτες που φτάνουν στον τελικό ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στα Ολυμπιακά ακίνητα είναι δύο και όχι τρεις και εκεί θα βρίσκονται μόνο οι παλιοί παίκτες και οι συγγενείς των φιναλίστ, λόγω covid.