Survivor: Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες! Αποχώρησε με κλάματα ο James

Survivor: Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες! Αποχώρησε με κλάματα ο James

Συνεχίζουν στο παιχνίδι Κόρο και Μαριαλένα καθώς την Τετάρτη δεν θα αποχωρήσει άλλος παίκτης! Πρώτο trend στο twitter το Bromance Νίκου και James! 

To Survivor είναι ως γνωστόν το παιχνίδι των ανατροπών. Θέλω να προσθέσω κι εγώ μια ανατροπή σήμερα. Βρίσκομαι εδώ 5 μήνες. Το πιο πολύτιμο πράγμα για μένα είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Νομίζω αρχίζω και το χάνω. Ξεχνάω την ζωή έξω. Ακόμα κι εσένα είδα τον ύπνο μου Γιώργο (Λιανός)! Επειδή ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα... Θέλω να είμαι αυτός που θα αποχωρήσει σήμερα από το Survivor"... Κυρίες και κύριοi ο James Καφετζής μόλις έριξε "βόμβα" στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ!

Με πρόσωπο κόκκινο από την ένταση, με δάκρυα στα μάτια και την φανέλα του Νίκου αντί για τη δική του, ο James, αποχώρησε οικειοθελώς έπειτα από 5 μήνες στο νησί και επιστρέφει στην Αθήνα, απογοητεύοντας όσους τον θεωρούσαν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Survivor και αιφνιδιάζοντας συμπαίκτες και αντιπάλους.

Εκτός από τον Νίκο Μπάρτζη (και πιθανότατα τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό) οι υπόλοιποι παρεβρισκόμενοι στο συμβούλιο... μάλλον πιάστηκαν στον ύπνο.



Η στιγμή αποχώρησης του James ήταν πραγματικά η κορύφωση της βραδιάς

Μπορεί να μην εξέπληξε σχεδόν κανέναν, καθώς οι φήμες από Άγιο Δομίνικο μας είχαν προετοιμάσει από νωρίς, αλλά η φόρτιση του James και του Νίκου έριξε το αλατοπίπερο που χρειαζόταν το σημερινό επεισόδιο.

Πώς θα είναι άραγε το Survivor πλέον χωρίς τον James; Και τι θα απογίνει ο Νίκος; Θα φύγει κι εκείνος; Θα συνεχίσει μόνος του, αποκλεισμένος από όλους; Θα τον αγκαλιάσει η ομάδα καλωσορίζοντάς τον πίσω στην καλύβα;

#cantwait



Η ατάκα "Το έπαθλο το έχω κερδίσει", έριξε το twitter!

Όπως ήταν αναμενόμενο η αντίδραση του Νίκου στην αποχώρηση του James έγινε το Νο1 trend στο twitter χτες και θα συνεχίσει να γεμίζει το timeline των social media και σήμερα.



"Τον αγαπάω, είναι φιλος μου. Πάντα θα είναι. Θα τον βλέπω και μετά το παιχνίδι. Είναι πραγματικά αδερφός μου. Έχω μια σχέση μαζί του που δεν μπορώ να την εξηγήσω"... Πόσο συχνά ακούς τέτοια λόγια σήμερα;

Μια φιλία ανδρών που συγκίνησε πολλούς!



Πώς φτάσαμε ως εδώ

Στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία, οι Μπλε είχαν ξεκάθαρο προβάδισμα φτάνοντας το σκορ ακόμα και στο 7-2. Ωστόσο, το Survivor είναι πραγματικά το παιχνίδι των ανατροπών αφού ο Σάκη Κατσούλης με τη βοήθεια των συμπαικτών του, σάρωσε τους αντιπάλους του με σκορ 10-9. Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Κόρο βγήκε υποψήφιος για πρώτη φορά στο Survivor, ενώ νωρίτερα ο Νίκος Μπάρτζης είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Σήμερα το βράδυ, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για την δεύτερη ασυλία, όπου έπρεπε να περάσουν έναν λασπωμένο στίβο μάχης με μεγάλες κατασκευές, αρκετά χαμηλά περάσματα για να φτιάσουν γρήγορα στον τελικό στόχο και στην μεγάλη νίκη. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν ακόμη μια σημαντική ασυλία, έχοντας 4/4 τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Νίκησαν τους μπλε με σκορ 10-4.

Αυτό σημαίνει πως οι Μπλε πρέπει να επιλέξουν ακόμα έναν παίκτη να βρεθεί στο πλευρό του Κόρο που είναι ο πρώτος υποψήφιος, και ο Νίκος Μπάρτζης θα πρέπει να αποκαλύψει την δικιά του επιλογή. Δίπλα στον Κόρο, έκατσε ο Τζέιμς με τρεις ψήφους. O Νίκος, ο οποίος κατέχει την ατομική ασυλία, επέλεξε την Μαριαλένα. Ωστόσο, τα spoiler επιβεβαιώθηκαν και ο Τζέιμς ανακοίνωσε μια πολύ σημαντική απόφαση – την οικειοθελή αποχώρησή του.

Από αύριο, λοιπόν, οι μπλε θα μπουν στον στίβο με τέσσερις παίκτες!