Λύγισε και το Twitter με την οικειοθελή αποχώρηση του James (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Λύγισε και το Twitter με την οικειοθελή αποχώρηση του James (photos)

Η αδερφική αγκαλιά Μπάρτζη- James έγινε viral.

«James αυτή τη στιγμή θα πρέπει να αποχωρήσεις από το Survivor», αναφώνησε ο Γιώργος Λιανός και το Twitter γκρεμίστηκε. Με δάκρυα στα μάτια, ο πρίγκιπας του φετινού Survivor αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης για να μην χάσει τον εαυτό του.

«Τον στόχο μου τον έχω πετύχει, έχω κερδίσει το έπαθλο που είναι ο Νίκος, πέντε μήνες εδώ είναι ήδη αρκετοί, ήθελα να παραμείνω έστω μια εβδομάδα, να μην είμαι εδώ ο πρώτος που θα αποχωρήσει», τόνισε ο James.

«Βρίσκομαι εδώ πέντε μήνες, έχουμε περάσει από πείνα, χαρές, λύπες, καταιγίδες, σε αυτούς τους πέντε μήνες έχω σωματικά εξαντληθεί, η δισκοκήλη που έχω στη μέση δεν μου επιτρέπει να δώσω το 100% αλλά το αφήνω πέρα γιατί αν η ψυχή θέλει, το σώμα ακολουθεί. Το πιο πολύτιμο πράγμα που έχω είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Και με τον καιρό νιώθω πως το χάνω, έχω ρουφηχτεί από το παιχνίδι. Οι σκέψεις μου και τα όνειρά μου αφορούν το Survivor. Έχω αρχίσει να ξεχνάω την έξω ζωή, το μυαλό μου είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχω, νιώθω πως ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς, θέλω να είμαι αυτός που θα αποχωρήσει σήμερα από το Survivor.

Ξέρω ότι έχω περάσει πολλά, νιώθω πως το Survivor έχει έρθει σε ένα τέλος για εμένα, αν έχω στεναχωρήσει κάποιον, ζητώ συγνώμη. Έχω τις σκέψεις αυτές έναν μήνα τώρα, το έχω σκεφτεί και το έχω μελετήσει. Και να παραμείνω δεν θα αποδώσω όπως θέλω και δεν θα είμαι ο εαυτός μου. Νιώθω πως έχει έρθει η ώρα να γυρίσω σπίτι και στην οικογένειά μου», είπε ο James.Η αδερφική αγκαλιά που έκαναν οι δύο κολλητοί του φετινού Survivor, έγινε viral στο Twitter, με τα σχόλια να αναφέρουν στην πλειοψηφία τους πως από το παιχνίδι έφυγε ο πραγματικός νικητής.DPG Network