Survivor 4: Τα φαρμακερά σχόλια της αδερφής του James μετά την αποχώρησή του

Survivor 4: Τα φαρμακερά σχόλια της αδερφής του James μετά την αποχώρησή του

Η μακροσκελής ανάρτηση της Έφης στο Instagram.

Έχεις ακούσει που λένε συνεχώς πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών; Ε, αυτό ακριβώς συνέβη εχθές. Η απόλυτη ανατροπή. Η ανατροπή των ανατροπών. Πριν ακόμη προβληθεί το επεισόδιο και μάθουμε ποια ομάδα χάνει και ποιοι παίκτες βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Κόρο, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες που ήθελαν τον James να αποχωρεί οικειοθελώς.

Οι φήμες αυτές δεν άργησαν να γίνουν βεβαιότητα, αφού τα αδέρφια του James έκαναν story στα Instagram accounts τους, ανακοινώνοντας εμμέσως πλην σαφώς την απόφαση του αδερφού τους να αποχωρήσει.

Το επεισόδιο ξεκίνησε, και αφού το αγώνισμα ολοκληρώθηκε και οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, εκεί ο James έκανε γνωστή την απόφασή του με τον Νίκο Μπάρτζη να ξεσπάει σε κλάματα.

Η αδερφή του Έφη μετά την αποχώρηση του έκανε μια ανάρτηση για τον αδερφό της, στην οποία μιλούσε για εκείνον με τα καλύτερα λόγια, ενώ δεν έλειψαν και οι έμμεσες μπηχτές σε άλλους παίκτες.

«Αδερφέ μου James, θέλω τόσα πολλά να σου πω, μα οι λέξεις φαντάζουν τόσο φτωχές. Πώς να εξηγήσω όσα έχω νιώσει αυτούς τους μήνες που σε βλέπω πίσω από μια οθόνη, μα η παρουσία σου είναι παντού γύρω μου? Είσαι ο δικός μου μαχητής, είσαι ο άνθρωπος που παρά το νεαρό της ηλικίας του είχε τόσα να μου διδάξει για την εγκράτεια του λόγου, για την ακεραιότητα του ήθους, για τη γνησιότητα των πράξεων. Σε παρακολουθούσα και μάθαινα πως ο λόγος που τεκμηριώνεται με σύνεση και επιχειρήματα έχει δύναμη, πως δε χρειάζεται να υψώσεις τη φωνή σου, όταν το ήθος σου ορθώνει το ανάστημά σου, ούτε χρειάζεται να συμφιλιωθείς με την αντάρα του ρέματος, όταν εκείνη αντιστέκεται στη συνείδησή σου. Χαίρομαι που δεν άφησες τις δυσκολίες να σε αλλοιώσουν, που δεν άφησες την κρίση σου να κακοφορμίσει στη δύναμη των πολλών. Είμαι περήφανη που ήσουν ταπεινός και ακέραιος στις αποφάσεις σου. Αξιοπρεπής και ευγενικός σε όλα, όπως αρμόζει στην προσωπικότητά σου.

Αναζήτησες την περιπέτεια, την γνώση του διαφορετικού, την εμπειρία του άγνωστου και αυτά για σένα όρισαν το έπαθλο. Κι αν συνάντησες εμπόδια είναι και αυτά μέρος της διαδρομής που διένυσες, γέφυρα της γνώσης που απέκτησες. Όλα χαράζουν το μονοπάτι σου και σε όλα βγήκες νικητής, ένας αληθινός survivor. Επέλεξες να φύγεις κι αυτό να κάνεις. Εσύ ορίζεις το τέρμα σου.

Ο στόχος σου ολοκληρώνεται στο σημείο που κοιτάς μέσα σου και βλέπεις εσένα. Έπαιξες δίκαια και κέρδισες. Γιατί τα έπαθλα βρίσκονται στην καρδιά κι εσύ τις καρδιές όλων μας τις κέρδισες επάξια. Δεν είχες οπαδούς, είχες φίλους και αυτό είναι η πιο σπουδαία ανταμοιβή.

Σ' αγαπώ κι ανυπομονώ να με πάρεις την πιο μεγάλη αγκαλιά, εκείνη που χωρά μέσα της όλη την καλοσύνη του κόσμου.

Ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους και της οικογένειάς μου, όλους τους φίλους, γνωστούς και άγνωστους του διαδικτύου, που στήριξαν με περισσή αγάπη τον αδερφό μου στο παιχνίδι αυτό. Μας έδινε δύναμη η αγάπη σας, η συμπαράσταση και η στήριξή σας και είμαστε ευγνώμονες που σε όλη αυτή την διαδρομή σας νιώθαμε κοντά μας. Η αγωνία μας έβρισκε πάντα καταφύγιο στη ζέστη σας κουβέντα. Σας ευχαριστούμε!!», έγραψε η Έφη Καφετζή με τις Έλενα Κρεμλίδου, Άννα Μαρία Βέλλη και Ασημίνα Ιγγλέζου να σχολιάζουν την ανάρτησή της.