Επιστρέφει στο Survivor ο Αλέξης Παππάς;

Επιστρέφει στο Survivor ο Αλέξης Παππάς;

Η σοκαριστική αποχώρηση του James άλλαξε τα δεδομένα.

Η χθεσινή Τρίτη δεν ήταν όπως όλες οι άλλες Τρίτες στο Survivor αφού από πολύ νωρίς το απόγευμα ακούγαμε για την οικειοθελή αποχώρηση του James Καφετζή από το reality επιβίωσης. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή δεν πιστεύαμε τίποτα, μέχρι που είδαμε τα story που έκαναν τα δύο αδέρφια του παίκτη.

Το ίδιο βράδυ ο James και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας και μάθαμε τους δύο παίκτες που προστέθηκαν μαζί με τον Κόρομι προς αποχώρηση, ο James πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει. Το κλίμα στη μπλε ομάδα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, με τον Νίκο Μπάρτζη πραγματικά να καταρρέει.

Ίδιο κλίμα επικράτησε και στο Twitter, το οποίο λύγισε στο άκουσμα της είδησης της αποχώρησης του James. Όπως αντιλαμβάνεσαι βέβαια, όλο αυτό έχει ανατρέψει πολύ τα δεδομένα του reality επιβίωσης, το οποίο έχει παραταθεί και για μετά τα τέλη Ιουνίου.

Και εδώ κάπου ακούσαμε τα απίστευτα για την πορεία του παιχνιδιού. Μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ακούσαμε ακόμη και για επιστροφή του Αλέξη Παππά στον Άγιο Δομίνικο, ο οποίος για να είμαστε ειλικρινείς δεν ήταν κακός παίκτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπήρξε επαφή και επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές εχθές, η οποία ανανεώθηκε για περεταίρω συζήτηση σήμερα.

Θα επιστρέψει ο Αλέξης Παππάς άραγε στο Survivor; Και αν ναι σε ποια ομάδα θα ενσωματωθεί; Θα γίνει ξανά μίξη των ομάδων;

Εν αναμονή των εξελίξεων.