H Sharon Stone πιο sexy από ποτέ, με στενό midi φόρεμα και σγουρό κοντό μαλλί

H Sharon Stone πιο sexy από ποτέ, με στενό midi φόρεμα και σγουρό κοντό μαλλί

H 63χρονη star ξεσήκωσε τους θαυμαστές της με την εμφάνισή της.

Η Sharon Stone τον τελευταίο καιρό έχει βάλει φωτιά στη showbiz με τις αποκαλύψεις της. Μετά από την έκδοση της αυτοβιογραφίας της, έχουν αποκαλυφθεί γεγονότα για την προσωπική της ζωή που κανείς δεν πίστευε πως έχουν συμβεί.

H star πρόσφατα κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της, ένα βιβλίο με τίτλο «The Beauty of Living Twice», στο οποίο καταγράφει πολλά γεγονότα και στιγμές που αφορούν την επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

Και όσο κανείς διαβάζει το βιβλίο τόσο περισσότερα μπορεί ν' ανακαλύψει. Πριν από μερικές ημέρες έκανε αίσθηση η αποκάλυψη της μεταθανάτιας εμπειρίας της, αλλά και το γεγονός ότι κάποια στιγμή αποφάσισε να κάνει προσθετική στήθους. Το συγκλονιστικό σε αυτή την ιστορία είναι ότι ο γιατρός της της έβαλε μεγαλύτερα εμφυτεύματα χωρίς την άδειά της κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης που έκανε το 2001.

Όλο αυτόν τον καιρό, όποιος παρακολουθεί την 63χρονη ηθοποιό στα social media, βλέπει την απλότητα με την οποία εμφανίζεται σε κάθε video ή post της. Χθες όμως. το video το οποίο ανέβασε στο προσωπικό της account στο Instagram, έβαλε φωτιά στους followers της.

stone1

Η Stone για πρώτη φορά μετά από καιρό εμφανίστηκε πιο sexy από ποτέ, φορώντας ένα κρεμ στενό φόρεμα των Dolce & Gabbana που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της, έχοντας τα μαλλιά της σγουρά, αποδεικνύοντας περίτρανα πως δεν έχει χάσει ούτε στο ελάχιστο τη θηλυκότητά της.


https://www.instagram.com/p/CO_wrNfpr5k

Ο λόγος των ετοιμασιών της Stone ήταν σημαντικός καθώς εμφανίστηκε Live στην εκπομπή του κωμικού Trevor Noah στο Daily Show of Trevor Noah.