Kylie Jenner και Travis Scott δεν είναι μόνοι στη σχέση τους! Θα υπάρχουν και άλλοι

Κατερίνα Ιωακείμ
Kylie Jenner και Travis Scott δεν είναι μόνοι στη σχέση τους! Θα υπάρχουν και άλλοι

Βρήκε τη χρυσή τομή στη σχέση του το ζευγάρι: Θα έχουν και σχέση θα έχουν και άλλους εραστές! Το γιόρτασαν με μια βόλτα με την κόρη τους. 

Στον λαμπερό κόσμο του Hollywood όλα είναι αλλιώς! Σαν κοινοί θνητοί μπορεί να "λιώνουμε" πάνω από το τηλέφωνο μήπως στείλει ένα μήνυμα, ψάχνουμε τα social να δούμε πού είναι και τι κάνει όταν δεν είμαστε μαζί, γινόμαστε έξαλλες όταν κάποια κάπου του στείλει ένα βλέμμα με νόημα και άλλα τέτοια #απλακαθημερινα. Όχι, όμως, στο Hollywood! Αυτά όλα είναι old news.

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott είναι ξανά μαζί κι κάνουν βόλτες με την κορούλα τους Stormi Webster στο πάρκο της Disney Land αλλά δεν είναι ζευγάρι. Μπερδεύτηκες; Μα είναι απλό: Η Kylie, η οποία είναι ένα από τα πιο πλούσια κορίτσια στον κόσμο και σύντομα θα μπει στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων του Hollywood, και ο διάσημος ράπερ αποφάσισαν να έχουν μια πιο ανοιχτή σχέση... if you know what I mean!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου TMZ οι δυο τους, που χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2019, έναν χρόνο μετά η γέννηση της κόρης τους, συμφώνησαν να ζουν μαζί αλλά να βλέπουν και άλλους ανθρώπους (chic!), να έχουν και άλλους εραστές και ερωμένες, χωρίς γκρίνιες και υστερίες.


https://www.instagram.com/p/COqoh_DDKzh

Οι κακές γλώσσες του Hollywood λένε πως αυτό ήταν κυρίως απόφαση του Travis ο οποίος λατρεύει το lifestyle του εργένη αλλά... θέλει να είναι και με την Kylie στο σπίτι με το παιδί.

Οι πιο ρομαντικοί λένε πως η απόφαση αυτή είναι μια ταμπέλα που βάζουν στη σχέση τους για να μην... αγχώνονται τα media για το πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και θα είναι μια κανονική σχέση "αποκλειστικότητας".



Πριν πάρουν την μεγάλη απόφαση το συζήτησαν το θέμα με τους φίλους τους και κυρίως με την αδερφή της Kylie, Kendall και τον σύντροφό της Devin Booker, με τους οποίους συναντήθηκαν στο Miami για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Scott και να διασκεδάσουν.

Όχι τίποτα άλλο, δεν θα έχουμε το ριάλι Keeping Up With The Kardashians να παρακολουθούμε τις εκρήξεις της Kylie, όταν εκείνος βρει άλλη σύντροφο για ένα Σαββατοκύριακο! Δεν τα έμαθες; Το ριάλιτι των ριάλιτι κατεβάζει ρολά. Θα τα μάθεις όλα σε αυτό το link.

Για την ώρα... ας πάρουμε μια γεύση από την "και μαζί και μόνοι" ζωή του χολιγουντιανού ζευγαριού: