Άγριες Μέλισσες: Δόξα και τιμή στην Ανέτ! Αποθέωση για την Κάτια Δανδουλάκη στο Twitter (pics)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Δόξα και τιμή στην Ανέτ! Αποθέωση για την Κάτια Δανδουλάκη στο Twitter (pics)

Η Ανέτ εξέφρασε όλο το twitter.

Μια καινούργια εβδομάδα ξεκίνησε εχθές, και μαζί της επέστρεψαν και οι Άγριες Μέλισσες. Η εβδομάδα αυτή σηματοδοτεί την προτελευταία πριν ολοκληρωθεί η δεύτερη σεζόν, και νιώθουμε κάπως περίεργα είναι η αλήθεια. Τα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε αναμένεται να είναι πολύ δυνατά και αν κρίνουμε από το χθεσινοβραδινό, θα έχουμε και πάλι μοναδικές ερμηνείες.

Επηρεασμένες ακόμη από τον θάνατο του Αλέξη Γραμματικού, εχθές δακρύσαμε με την Πηνελόπη στην κηδεία του, ενώ την χειροκροτήσαμε μόλις άρχισε να υποψιάζεται τον πατέρα της για την δολοφονία του. Πολλές ήταν οι σκηνές που μας άρεσαν, όμως δύο ξεχωρίσαμε ως τις top του χθεσινού επεισοδίου.

Η επίσκεψη Μιλτιάδη στο αρχοντικό των Σεβαστών προκειμένου να συλλυπηθεί την ανιψιά του και η συγκλονιστική αγκαλιά τους, αλλά και η ερμηνεία της μίας και μοναδικής Ανέτ. Σε κάποιες στιγμές πιστέψαμε πως θα χάσουμε την Ανέτ έτσι ξαφνικά, και αγχωθήκαμε βλέποντας τη σχεδόν να παραπατάει και να χάνει σχεδόν τις αισθήσεις της.

Όμως περιμέναμε το ξέσπασμά της και αυτό ήρθε με μια μοναδική ερμηνεία της Κάτιας Δανδουλάκη, η οποία μας θύμισε κάτι από Βίρνα Δράκου. Λίγο πριν φύγουν για την κηδεία η Ανέτ μπήκε στο γραφείο του Δούκα όπου βρισκόταν Μελέτης και Μυρσίνη, και τα «είπε» όλα.

Για να είμαστε ακριβείς και ειλικρινείς, εξέφρασε όλο το Twitter με τη στάση της, ενώ το χαστούκι στον Μελέτη ήταν κάτι που περιμέναμε πολύ καιρό. Αν το χαστούκι που του έδωσε ο Κωνσταντής μας ενθουσίασε, αυτός της Ανέτ μας έκανε να αισθανθούμε κάποια δικαίωση, για όλα όσα έχει πει και έχει κάνει.

Η απειλή της στο τέλος του επεισοδίου δε, ήταν το καλύτερο σημείο του επεισοδίου. Για να δούμε ο Μελέτης θα ακούσει για πρώτη και μοναδική φορά τη μητέρα του ή θα σταθεί και πάλι δίπλα στον Δούκα;

Στη gallery παρακάτω πάντως, θα βρεις 11 tweets την αποθέωσαν εχθές βράδυ.