Survivor: Η ομάδα που κέρδισε στην Ελληνοτουρκική «μάχη» και οι αντιδράσεις στο Twitter

Survivor: Η ομάδα που κέρδισε στην Ελληνοτουρκική «μάχη» και οι αντιδράσεις στο Twitter

Μεγάλα ήταν τα έπαθλα στο σημερινό επεισόδιο και οι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να σχολιάσουν.

Το φετινό Survivor δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Στο σημερινό επεισόδιο ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί βρέθηκε στο τιμόνι της παρουσίασης αφού ο Γιώργος Λιανός είναι στην Ελλάδα. Οι Έλληνες παίκτες ενώθηκαν με τους Τούρκους παίκτες του απόλυτου ριάλιτι επιβίωσης και αγωνίστηκαν για ένα μεγάλο, ξεχωριστό έπαθλο.

«Πλησιάζουμε στον τελικό και προσπαθούμε να φτιάξουμε καλύτερα και καλύτερα έπαθλα για εσάς. Φυσικά είναι οι αποχωρήσεις, αλλά ας περάσουμε καλά με καλά έπαθλα μαζί», είπε χαρακτηριστικά ο Ατζούν.

Ο Τούρκος παρουσιαστής-παραγωγός δημιούργησε δύο νέες αντίπαλες ομάδες. Οι Κόκκινοι θα είναι με τους Κόκκινους και οι Μπλε με τους Μπλε. Η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει θα φύγει κατευθείαν από την παραλία και θα μεταφερθεί στη βόρεια μεριά του νησιού για να κάνουν ράφτινγκ.

Αμέσως μετά θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα πικ νικ και να διανυκτερεύσουν σε μια βίλα όπου θα τους δοθούν κινητά. Οι νικητές θα φωτογραφηθούν με #selfie φωτογραφίες με την καλύτερη φωτογραφία να παίρνει ένα ακόμη έπαθλο. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με την Κόκκινη ομάδα να επικρατεί με σκορ 10-9 και να κερδίζει επάξια το αποψινό έπαθλο.

Δες επίσης: Survivor 4: Η φωτογραφία Μπάρτζη-James έγινε viral στο Twitter και κάτι μας θύμισε (pic)

https://www.instagram.com/p/CPTvF5IgGwm
https://www.instagram.com/p/CPTHS7MAS_c

Πηγή φωτογραφιών: @survivorgreece