Survivor 4: Η φωτογραφία Μπάρτζη-James έγινε viral στο Twitter και κάτι μας θύμισε (pic)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Survivor 4: Η φωτογραφία Μπάρτζη-James έγινε viral στο Twitter και κάτι μας θύμισε (pic)

Οι δυνατές φιλίες δεν χαλάνε ότι και να συμβεί.

Το ότι το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών το ξέραμε. Το ότι θα γινόταν όμως μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τέτοια ανατροπή ήταν κάτι που ομολογουμένως δεν περιμέναμε. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του James Καφετζή, αποχώρησε και ο Νίκος Μπάρτζης και το Survivor δεν είναι πια το ίδιο.

Ήμασταν πεπεισμένες πως ένας από τους δύο, αν όχι και οι δύο, θα έφταναν στον τελικό του reality επιβίωσης, και όπως αντιλαμβάνεσαι η ανατροπή αυτή μας ξάφνιασε.

Είδαμε την υποδοχή του James στη Ρόδο, όπου «κάηκαν» τα πάντα, ενώ μερικές ημέρες αργότερα είδαμε και την υποδοχή του Νίκου Μπάρτζη στο Ζευγολατιό. Τι και αν κάποια μέτρα πιο πάνω οι άνθρωποι πάλευαν κυριολεκτικά με τις φλόγες; Στο Ζευγολατιό το έκαιγαν για την επιστροφή του Νίκου Μπάρτζη.

Και αν νόμιζες πως τα έχεις δει όλα έκανες λάθος. Πέρα από την υποδοχή του Νίκου η οποία συζητήθηκε όσο καμία, αφού αρχικά δεν θα πραγματοποιούνταν λόγω των περιστάσεων, μια φωτογραφία ακόμη έγινε viral στο Twitter, και αυτή είχε δύο βασικούς πρωταγωνιστές.

Τον Νίκο και τον James φυσικά, οι οποίοι μέσα στο παιχνίδι έγιναν οι καλύτεροι φίλοι. Στη φωτογραφία του Twitter, James και Νίκος ποζάρουν ντυμένοι και χτενισμένοι, με τον πρώτο να κρατά στα χέρια του ένα ταψί γαλακτομπούρεκο.

Και όπως τους είδαμε έτσι μαζί θυμηθήκαμε τις ξέγνοιαστες στιγμές τους στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και στο πάρτι της ένωσης που μας απέδειξαν, πως μια φιλία μπορεί να έχει-και έχει- πολύ γερά θεμέλια.

Όσο για το γαλακτομπούρεκο; Είχε γίνει ντόρος με την Άννα Μαρία Βέλλη και το συγκεκριμένο γλυκό, όταν αποχώρησε, ωστόσο τώρα φαίνεται πως το απόλαυσαν όλοι μαζί.