Gordon Ramsay: Οι αποκαλύψεις της κόρης του για κακοποίηση κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Gordon Ramsay: Οι αποκαλύψεις της κόρης του για κακοποίηση κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Η 21χρονη κόρη του τηλεοπτικού chef μίλησε με γεναιότητα για την εμπειρία της.

Η κόρη του Gordon Ramsay, Holly αποκάλυψε ότι πέρασε τρεις μήνες σε ψυχιατρική κλινική, έπειτα από την σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε δύο φορές πριν από χρόνια.

Η 21χρονη κόρη του τηλεοπτικού chef άνοιξε την καρδιά της και μίλησε με γενναιότητα για την σοκαριστική της εμπειρία, ενώ σπούδαζε στο πανεπιστήμιο.

Αντανακλώντας από τη μνήμη της και τη μάχη με τα ψυχολογικά της προβλήματα, όταν σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο του Ravensbourne, η Holly αποκάλυψε ότι έγινε δεκτή στο Νοσοκομείο Nightingale του Λονδίνου. Μιλώντας για τις εμπειρίες της στο podcast «21 & Over με την Holly Ramsay», αποκάλυψε ότι το μετατραυματικό στρες της συνδέθηκε με την εμπειρία δύο σεξουαλικών επιθέσεων που δέχτηκε, όταν ήταν 18 ετών.


https://www.instagram.com/p/CPSw1ldrpEk

Στη συνέχεια, η Holly αποκάλυψε στο podcast: «Πήγα στο πανεπιστήμιο, σπούδασα σχέδιο μόδας και μου άρεσε πολύ. Αλλά μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του πρώτου έτους επηρεάστηκα από το μετατραυματικό στρες μου και δεν είχα ιδέα ότι συνέβαινε αυτό. Έβγαινα πολύ, έλειπα από τα μαθήματα γιατί ήμουν έξω. Έκανα clubbing. Δεν απολάμβανα τον εαυτό μου. Αγωνιζόμουν πολύ περισσότερο, αλλά δεν το αντιλαμαβνόμουν γιατί νόμιζα ότι ήταν απλώς μια παροδική προσωπική παραίτηση και κούραση», εξήγησε η Holly.

Αν δεν ξέρεις τι είναι το μετατραυματικό σύνδρομο μπορείς να μάθεις στο video που ακολουθεί...



Η Holly εξήγησε: «Έφυγα από το πανεπιστήμιο μετά το πρώτο έτος, γιατί μπήκα στο νοσοκομείο Nightingale ως ασθενής για τρεις μήνες», πρόσθεσε η Holly εξηγώντας όλα όσα βίωσε.

Ποια είναι όμως η Holly Ramsay; Μπες στο video για να δεις το προφίλ της.



Η ομορφιά της Holly είναι εμφανής.Δες στη gallery που ακολουθεί...