Survivor: Ο Ηλίας χάρισε το έπαθλο σε Καρολίνα-Ασημακόπουλο και αποθεώθηκε στο Twitter

Survivor: Ο Ηλίας χάρισε το έπαθλο σε Καρολίνα-Ασημακόπουλο και αποθεώθηκε στο Twitter

Αμέτρητα τα καλά σχόλια για τον Ηλία Μπόγδανο!

Όσο το Survivor φτάνει στο τέλος του άλλο τόσο πιο μεγάλα γίνονται τα έπαθλα για τους παίκτες. Στο προηγούμενο επεισόδιο, αν θυμάσαι, ο Σάκης, η Μαριαλένα, ο Κόρο, ο Τριαντάφυλλος και η Ελένη κέρδισαν και… βρέθηκαν να απολαμβάνουν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι.

Το σημερινό έπαθλο ήταν εξίσου ενδιαφέρον μιας και οι παίκτες που κέρδισαν βρέθηκαν κοντά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για να τον γνωρίσουν και να παρακολουθήσουν αγώνα μπάσκετ του NBA ανάμεσα στους Bucks, που παίζει ο Αντετοκούνμπο, και τους Miami Heat.

Το ήξερες ότι η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο γίνεται ταινία; Δες εδώ όλες τις λεπτομέρειες

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτες Survivor παρακολουθούν αγώνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η ομάδα των διάσημων του Survivor 2 είχε ταξιδέψει και είχε βρεθεί το 2018 στο γήπεδο των Milwaukee Bucks, όπου από τις πρώτες θέσεις είχαν απολαύσει τον αγώνα με τους Celtics.

Στα σημερινά απαιτητικά αγωνίσματα, πάντως, νικητές αναδείχθηκαν η Μαριαλένα και ο Ηλίας με τον Γιώργο Λιανό να τους λέει ότι πρέπει να διαλέξουν άλλον έναν παίκτη που θα πάρουν μαζί τους στο Μαϊάμι και στο γήπεδο του NBA.



Η Μαριαλένα αποφάσισε να πάρει μαζί της τον Σάκη, ενώ ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Ηλίας δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω ενός προβλήματος με το διαβατήριό του. Συνεπώς, έπρεπε να δώσει το έπαθλο σε δύο άλλους παίκτες.

Ο Ηλίας Μπόγδανος επέλεξε τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα για να πάνε να παρακολουθήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Και η απόφασή του αυτή μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο 29χρονος παίκτης εξήγησε πως έδωσε το έπαθλο στα συγκεκριμένα δύο παιδιά, πρώτον επειδή του αρέσει να κάνει δώρα και δεύτερον, διότι ο Γιώργος και η Καρολίνα δεν κατάφεραν να κερδίσουν το προηγούμενο έπαθλο και να βρεθούν στο Μαϊάμι.



Αυτός ο τρόπος σκέψης του μόνο ασυγκίνητο δεν άφησε το Twitter. Τα tweets πήραν «φωτιά» και οι χρήστες κυριολεκτικά αποθέωσαν τον Ηλία Μπόγδανο. Μπορείς να τα δεις στην παρακάτω gallery.

Και… μη νομίζεις πως ο Ηλίας δεν έχει έπαθλο! Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός θα επισκεφθούν μαζί το υπερπολυτελές σπίτι του Ατζούν Ιλιτζάλι.