Jessie James- Eric Decker: Το διάσημο ζευγάρι κάνει διακοπές στην Ελλάδα

Πατούλια Κατερίνα
Jessie James- Eric Decker: Το διάσημο ζευγάρι κάνει διακοπές στην Ελλάδα

Jessie James Decker- Eric Decker: Το διάσημο ζευγάρι κάνει διακοπές στην Ελλάδα.

Είναι ένα ζευγάρι πολύ αγαπητό στο κοινό της Αμερικής και όχι άδικα! Εκείνη τραγουδίστρια της κάντρι κι εκείνος παλαίμαχος παίκτης του Αμερικάνικου football. Μιλάμε φυσικά για τη Jessie James Decker και τον Eric Decker που τους γνωρίσαμε και τους αγαπήσαμε μέσα από το ριάλιτι του Ε! «Eric & Jessie Game On».

Το όμορφο ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά και μαζί με τα τρία του παιδιά ταξίδεψαν μέχρι την Ελλάδα και ήδη κάνουν τουρνέ στις Κυκλάδες.

Eric και Jessie σε Μύκονο και Σαντορίνη

Η 33χρονη τραγουδίστρια και 34χρονος αγαπημένος της, είχαν ενημερώσει τους fans τους στο Instagram για το ταξίδι αυτό στην Ελλάδα. Εκείνη έχει πάνω από 3,6 εκατομμύρια followers και εκείνος πάνω από 1,1 εκατομμύριο ακόλουθους.

Παρέα με τα τρία τους παιδιά, Eric και Jessie ξεκίνησαν τα posts στο Instagram και γέμισαν Ελλάδα οι οθόνες μας. Τις προηγούμενες ημέρες η δημοφιλής οικογένεια βρέθηκε στη Μύκονο ενώ τώρα βρίσκονται στη Σαντορίνη, η οποία τους έχει μαγέψει.

jessie james eric decker 7

Εric και Jessie προσπάθησαν να αντιγράψουν και την πόζα της Kourtney Kardashian στην αγκαλιά του Travis Barker και η αντιγραφή ήταν πολύ επιτυχημένη.



Το love story

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 22 Ιουνίου του 2013 ενώ εκείνος ήταν παίκτης του NFL ενώ απέκτησαν την κόρη τους, Vivianne Rose τον Μάρτιο του 2014 ενώ τον Σεπτέμβριο του 2015 απέκτησαν τον γιο τους Eric Thomas. Τον Μάρτιο του 2018 ήρθε στον κόσμο το τρίτο τους παιδάκι, ένα αγοράκι ακόμα το οποίο ονόμασαν Forrest Bradley.

Το reality του ζευγαριού προβλήθηκε το 2013 για μια σεζόν και μετά επέστρεψε τον Σεπτέμβριο του 2017. Συνολικά, το Ε! μετέδωσε 20 επεισόδια του ριάλιτι στο οποίο Eric και Jessie κατέγραφαν τη ζωή τους.

Αυτή τη στιγμή, η Jessie δέχεται μεγάλη κριτική για το υπερατλαντικό ταξίδι εν μέσω πανδημίας, αλλά η ίδια δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τίποτα.

Αν καίγεσαι για την προσωπική ζωή του Brad Pitt, σου έχουμε νέα!

Δες τα posts και τα stories από την Ελλάδα παρακάτω.