Courteney Cox-Ed Sheeran:Αναπαριστούν τον χορό του Ross και της Monica και προκαλούν γέλιο (video)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Courteney Cox-Ed Sheeran:Αναπαριστούν τον χορό του Ross και της Monica και προκαλούν γέλιο (video)

Οι δύο φίλοι δε θα μπορούσαν να μην μπουν στον πειρασμό να χορέψουν ξανά τον χορό του Ross και της Monica.

Περνούν καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Ο λόγος για τη μια εκ των πρωταγωνιστριών της επιτυχημένης σειράς «Τα Φιλαράκια» και τον Βρετανό μουσικό που βρίσκεται στην κορυφή όλων των charts. Μιλάμε φυσικά για την Courteney Cox και ο Ed Sheeran, δυο «φιλαράκια» που αποφάσισαν να χορέψουν «κάτι από τα παλιά» και να το διασκεδάσουν (και εκείνοι αλλά και εμείς που τους απολαύσαμε).

Η Cox ανέβασε το διασκεδαστικό αυτό video μέσα από το προσωπικό της account στο Instagram και η αλήθεια είναι πως έτσι μάθαμε πως με τον Ed Sheeran τους συνδέει φιλία. Οι δυό τους χόρεψαν μέσα στη νύχτα -όπως μπορείς να δεις κι εσύ στο video παρακάτω- τον χορό του Ross και της Monica, από τα Φιλαράκια, και ομολογουμένως ήταν άκρως διασκεδαστικοί και απολαυστικοί και οι δύο.


https://www.instagram.com/p/CPgWo7Fj3tn

Η 56χρονη star αναβίωσε ξανά τις χορευτικές φιγούρες που έκανε με τον αδερφό της Ros, τον οποίο υποδύεται στη σειρά ο David Schwimmer, αυτή τη φορά όμως με τη βοήθεια του Sheeran. H Cox έγραψε κάτω από το video «Ένας χορός απλής ρουτίνας με έναν φίλο...» και όλοι fans της στο Instagram δε σταμάτησαν να σχολιάζουν.

Η ηθοποιός και ο μουσικός με τα 3 Grammy, φάνηκαν να είναι απόλυτα συγχρονισμένοι στις κινήσεις τους.

cox sheeran

«Είχαμε το δικό μας reunion αυτό το Σαββατοκύριακο», έγραψε ο Sheeran, δημοσιεύοντας το βίντεο στο δικό του προφίλ, βάζοντας το hashtag #obviouslybetterthanross στη λεζάντα.


https://www.instagram.com/p/CPgXjMMhFfs

Η Cox έκανε αρχικά αυτό το χορευτικό με τον Schwimmer, τον άνθρωπο που υποδυόταν τον αδερφό της επί της οθόνης, στο επεισόδιο της σεζόν 6 «The One with the Routine».



Το πρόσφατο reunion της σειράς έχει γεμίσει αναμνήσεις τόσο στους ίδιους τους πρωταγωνιστές όσο και στους fans της σειράς σε όλο τον κόσμο.

Το special νέο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί και στην Ελλάδα. Αν δεν το διάβασες, μπες εδώ να τα μάθεις όλα.

Στη gallery που ακολουθεί δες πώς σχολίασαν οι fans της Cox το video με τις χορευτικές ικανότητες τόσο της ίδιας όσο και του Sheeran.