Spoiler Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι ερημώνει - Πρωταγωνιστικό ζευγάρι εξορίζεται στη Λέρο!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Spoiler Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι ερημώνει - Πρωταγωνιστικό ζευγάρι εξορίζεται στη Λέρο!

Τίτλοι τέλους πέφτουν στις Άγριες Μέλισσες σε μερικά εικοσιτετράωρα.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι και η τελευταία εβδομάδα προβολής για τις «Άγριες Μέλισσες» (τουλάχιστον για φέτος). Είναι αυτονόητο λοιπόν πως από απόψε το βράδυ οι fans της σειράς θα περιμένουν με ανυπομονησία τις εξελίξεις που πρόκειται να διαδραματιστούν στο Διαφάνι.

Tην Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο και οι σκηνές που θα δούμε στις οθόνες μας αναμένονται συγκλονιστικές.

Πριν ξεκινήσεις να διαβάζεις θυμήσου το χθεσινό spoiler εδώ, γιατί πώς μπορείς να ξεχάσεις τον τρόπο με τον οποίο πεθαίνει ο Μιλτιάδης;

Απόψε, θα δούμε την αντίδραση της Μυρσίνης στο άκουσμα της είδησης πως και οι τρεις Σταμίραινες σκότωσαν τον γιο της, και αν κρίνουμε από το trailer που προβάλλεται ήδη... βρίσκεται απλά σε παράνοια.



Αγνοεί εντελώς το γεγονός πως ο γιος της αποπειράθηκε να βιάσει τη Δρόσω και στέκεται μόνο στο ότι και οι τρεις σκότωσαν τον Σέργιο της, κάτι που επιβεβαιώνει τις αρχικές της υποψίες από τον πρώτο κύκλο (!).

Στο αποκλειστικό απόσπασμα που είδαε σήμερα στο Πρωινό του Ant1 η Μυρσίνη αποκαλύπτει την αλήθεια στον Μελέτη, ο οποίος γίνεται έξαλλος και τη βοηθά στο σχέδιο εξόντωσης των τριών κοριτσιών.

Έχεις διαβάσει άλλωστε και σε προηγούμενα spoiler τι ακριβώς θα συμβεί στο τελευταίο επεισόδιο. Βέβαια είναι άλλο να το διαβάζεις και άλλο να το βλέπεις με τος εκπληκτικές ερμηνείες των ηθοποιών.

Επανερχόμαστε όμως με τα σημερινά. Η Κατερίνα Διδασκάλου μας προϊδεάζει για το τι θα συμβεί το βράδυ με ένα βίντεο στο Instagram account της, ενώ ο Αλέξης Μίχας, κάνει το πρώτο spoiler της τρίτης σεζόν που θα δούμε από Σεπτέμβρη. Η αγωνία είναι μεγάλη, όμως... ακόμη δεν έχεις δει τίποτα.



Ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως η τρίτη σεζόν δεν θα διαδραματιστεί μόνο στο Διαφάνι. Η Λάρισα θα είναι το μέρος όπου θα εξελιχτεί η ιστορία αλλά όχι μόνο. Το σενάριο θα μας μεταφέρει από τον κάμπο... σε ένα νησί.

Απίστευτο;