Rebel Wilson: Ποζάρει με μαγιό για πρώτη φορά μετά την απώλεια των 27 κιλών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Rebel Wilson: Ποζάρει με μαγιό για πρώτη φορά μετά την απώλεια των 27 κιλών

Της αξίζουν απλά συγχαρητήρια για τη super προσπάθειά της.

Το 2020 υπήρξε μια κομβική για πολύ κόσμο ανά τον πλανήτη, και για πολλούς κα διάφορους λόγους. Η πανδημία μας άλλαξε κατά πολύ, και η καθημερινότητα και η ρουτίνα δεν είναι πλέον η ίδια.

Αρκετές ήταν οι celebrities που αποφάσισαν να κάνουν το 2020 μια χρονιά για να τη θυμούνται. Και τι εννοούμε με αυτό; Έβαλαν έναν στόχο, ο οποίος μπορεί να έμοιαζε ακατόρθωτος υπό άλλες συνθήκες, όμως τον κατάφεραν και μόνο η λέξη περηφάνεια μπορεί να τις χαρακτηρίσει.

Η Adele δεν ήταν η μόνη celebrity, η οποία ξάφνιασε followers και μη με την αλλαγή στην εμφάνισή της. Η Rebel Wilson έβαλε έναν στόχο στην αρχή του 2020, να φτάσει τα 74 κιλά. Δεν είχε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα διάρκειας κάποιων μηνών, αλλά όλο τον χρόνο προκειμένου να πετύχει το σκοπό της.

Και μπορεί να μην πίστεψε κανείς πως θα τα καταφέρει, εκείνη όμως έβαλε τα γυαλιά στους επικριτές της και αποκάλυψε πως έφτασε τον στόχο της, πριν καν βγει η χρονιά. Πλέον η Rebel είναι 74 κιλά και εμείς τη χειροκροτούμε για την προσπάθεια αυτή.

Εδώ μας αποκάλυψε τον Νοέμβριο του 2020 πως κατάφερε να πιάσει τον στόχο της πολύ πριν βγει ο χρόνος που είχε ορίσει ως προθεσμία.

Μέχρι στιγμής την έχεις δει να ποζάρει με κολάν, την έχεις δει με εσώρουχα, δεν την έχεις δει όμως με μαγιό. Ήρθε λοιπόν και αυτή η στιγμή, που η Rebel ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό στο Instagram account της.



Ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με φερμουάρ φόρεσε η Rebel, και όπως βλέπεις στη φωτογραφία της, είναι τρομερή.