Survivor 4: To Τwitter έδειξε την πόρτα της εξόδου στην Καρολίνα (pics)

Survivor 4: To Τwitter έδειξε την πόρτα της εξόδου στην Καρολίνα (pics)

Οι φανς του Survivor «δίκασαν» την Καρολίνα

Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Τριαντάφυλλος υπήρξε το μαύρο πρόβατο του φετινού Survivor. Αρκετοί παίκτες ήταν αυτοί που τον έβγαζαν συνεχώς προτεινόμενο για να φύγει, με τον κόσμο όμως να τον κρατά μέσα πάντα σε κάθε ψηφοφορία. Και αν μέχρι πριν λίγο το hashtag #ντάφυ_φύγε γινόταν trend στο Twitter, σήμερα όλοι οι fans έδειξαν σε άλλον παίκτη την πόρτα της εξόδου.

Δεν ξέρουμε αν το παρατηρείς φανατικά, αλλά αν παρακολούθησες το χθεσινό επεισόδιο (και τις προηγούμενες μέρες) θα είδες πως η Καρολίνα δεν είναι και στην καλύτερη φάση της τελευταία. Το Twitter υποστηρίζει πως βγάζει απίστευτη χολή και κακία προς τους υπόλοιπους μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ενώ αυτό είναι κάτι που σχολίασε on camera και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δες εδώ ποιοι βγήκαν χθες υποψήφιοι προς αποχώρηση και ποιος πήρε την ατομική ασυλία της Δευτέρας.

Κάθε φορά που χάνει σε κάποια αναμέτρηση γίνεται έξαλλη όπως ίσως έχεις παρατηρήσει, και χάνει τελείως τον εαυτό της με τη συμπεριφορά της να είναι εξαιρετικά άσχημη προς τους συμπαίκτες της, και κυρίως συμπαίκτριές της. Οι fans την κατηγορούν για μορφή bullying ως προς την Ελένη, ενώ στο χθεσινό επεισόδιο, έκρινε πολύ άσχημα τον Σάκη Κατσούλη μετά το τέλος μιας αναμέτρησης, λέγοντας πως ο Σάκης χάνει την ψυχραιμία του κάθε φορά που χάνει.

Και αυτή η ατάκα ξεχείλισε το ποτήρι με το Twitter να της δείχνει όπως μπορεί την πόρτα της εξόδου.



Αν θες να μαθαίνεις πρώτη όλες τις εξελίξεις για το #Survivor4 κάνε κλικ σε αυτό εδώ το link.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά από τα tweets που έκαναν οι χρήστες της πλατφόρμας.