Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που πήραν τα «Φιλαράκια» για το επεισόδιο της επανένωσης

Sabine Camhi
Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που πήραν τα «Φιλαράκια» για το επεισόδιο της επανένωσης

Το «Friends: Reunion» έκανε τους έξι πρωταγωνιστές αρκετά πιο πλούσιους...

Oι θαυμαστές της σειράς τα «Φιλαράκια» ενθουσιάστηκαν και συγκινήθηκαν με το επεισόδιο της επανένωσης με τίτλο «The One With The Reunion», το οποίο κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα της HBO Max την περασμένη εβδομάδα (27/05).

Οι τηλεθεατές είδαν ξανά τους Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) και David Schwimmer (Ross), και πολλούς διάσημους τραγουδιστές και ηθοποιούς να κάνουν το πέρασμά τους όπως η Lady Gaga, και ο Justin Bieber.

Μάθαμε και κάτι που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ ότι θα μπορούσε να ισχύει: Η Jennifer Aniston ήταν ερωτευμένη με τον David Schwimmer! Απίστευτο; Θα τα μάθεις όλα σε αυτό το link


https://www.instagram.com/p/CPbeTNRBj34

Μετά την κυκλοφορία του, μάθαμε πόσο πληρώθηκαν οι πρωταγωνιστές της σειράς για αυτή την επανένωση!

Το αρχικό ποσό που προσφέρθηκαν για να εμφανιστούν στο reunion ήταν 1 εκατομμύριο δολάρια, αλλά το απέρριψαν, σύμφωνα με την Wall Street Journal. Μόνο όταν έφτασαν σε συμφωνία για «τουλάχιστον» 2,5 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας, ήταν έτοιμοι να καθίσουν για να μιλήσουν για τις αναμνήσεις τους από την σειρά, η οποία διήρκεσε 10 σεζόν.


https://www.instagram.com/p/CPbJ6W6JjNn

Να σημειώσουμε πως για την έβδομη και όγδοη σεζόν, τα μέλη του cast έλαβαν μισθούς 750.000$ ανά επεισόδιο, ενώ για την ένατη και δέκατη σεζόν έλαβαν από 1 εκατομμύριο δολάρια.



Το επετειακό επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα από το Star!

Και παρότι κάποιοι από εμάς δεν ένιωσαν και πολύ cool με αυτό το reunion (θα καταλάβεις τι εννοώ αν πατήσεις αυτό το link), θα το δούμε όλοι... Ξανά. Και ξανά.



Η αλήθεια πάντως είναι πως οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές αισθάνθηκαν περισσότερο άβολα στην ιδέα ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που κάθισαν στον καναπέ του Central Perk, απέναντι από τις κάμερες για να μιλήσουν για τα Φιλαράκια!

Και τώρα, 17 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο του sequel, ο κύκλος έκλεισε.

Τέλος εποχής για τα Friends και ένα κομμάτι της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων που μεγάλωσε μαζί τους: