Το viral story για το ποιός θα νικήσει το MasterChef 5 (photo)

Το viral story για το ποιός θα νικήσει το MasterChef 5 (photo)

Διονύσης ή Μαργαρίτα; Μαργαρίτα ή Διονύσης; Τι δείχνουν τα προγνωστικά.

Η σημερινή ημέρα θα σηματοδοτήσει τη δεύτερη μαγειρική μονομαχία ανάμεσα στη Μαργαρίτα και τον Διονύση, τους δύο finalists του MasterChef 5.

Το ριάλιτι μαγειρικής έχει μπει στην τελική ευθεία και την Τετάρτη 9 Ιουνίου θα γνωρίζουμε αν ο Διονύσης Σαρακίνης θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef ή αν η Μαργαρίτα Νικολαΐδη θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα κατακτήσει τον τίτλο αυτό.

Η πρώτη μαγειρική μονομαχία:

Η πρώτη μονομαχία βρήκε τη Μαργαρίτα νικήτρια, με βοηθούς τους Παύλο και Μαρίνα που κατάφεραν να κερδίσουν από 5000 ευρώ ο καθένας στο πλευρό της Νικολαΐδη.

nikitis masterchef5

Μονομαχία στη Χαλκιδική:


https://www.instagram.com/p/CPl83n4Kedr

Επιτέλους, η δεύτερη μέρα του τελικού του MasterChef βρίσκει μάγειρες και κριτές εκτός στούντιο να μαγειρεύουν σε διάσημο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής. Και είναι αλήθεια πως τους τελικούς του MasterChef είχαμε συνηθίσει να τους απολαμβάνουμε με υπέροχες εικόνες από το εξωτερικό, μιας και η παραγωγή του ριάλιτι πάντα ταξίδευε εκτός συνόρων με τους καλύτερους.

Μαργαρίτα ή Διονύσης;



Τα spoilers είναι διχασμένα, μιας και η ανακοίνωση του ονόματος του νικητή δεν είναι μαγνητοσκοπημένη και θα την δούμε live στη βραδιά του τελικού.

Ωστόσο, ανάμεσα στα διάφορα Polls υπήρξε ένα δημοφιλές ενός προσώπου που έχει μεγάλο κοινό στο Instagram.



Μιλάμε για το story - poll της Μαίρης Συνατσάκη. Σε αυτό, το ποσοστό στην παράσταση νίκης στο MasterChef 5 είναι μεγάλο για τον πρώτο από τον δεύτερο. Το κοινό θέλει έναν νικητή και μόνο!

Το κοινό απαιτεί να είναι η Μαργαρίτα Νικήτρια και έχουμε σχόλια για να στο αποδείξουμε.

Δες τι εννοούμε παρακάτω