Survivor: Κλάμα από τους fans του Τριαντάφυλλου στο Twitter – Αποχώρησε ο τραγουδιστής

Survivor: Κλάμα από τους fans του Τριαντάφυλλου στο Twitter – Αποχώρησε ο τραγουδιστής

Αυτό που δεν ήθελες να συμβεί, τελικά συνέβη.

Μπορεί να μην είσαι ακόμη σε θέση να το πιστέψεις. Ίσως νόμιζες ότι τα spoiler αυτών των ημερών θα έπεφταν έξω. Ήταν δύσκολο, άλλωστε, να αποδεχτείς ότι ο αγαπημένος σου Τριαντάφυλλος και το Survivor θα ακολουθούσαν χωριστούς δρόμους.

Το φινάλε του Τριαντάφυλλου

Κάποιες φορές, η πραγματικότητα σε προλαβαίνει. Το Survivor θα συνεχιστεί χωρίς τον άνθρωπο που πολλές φορές έγινε η ταινία να γίνει viral το παιχνίδι. Και, παρά το ότι άλλοι χάρηκαν με την αποχώρησή του, εσύ παραμένεις στο σοκ της ανακοίνωσης των νέων.




Δε θέλω καν να μπω στη διαδικασία να σου πω τι συμβαίνει σε hate comments. Γι’ αυτό καλύτερα θα σου δείξω πώς έχει αντιμετωπίσει η άλλη πλευρά το αντίο του διάσημου παίκτη.

Survivor: Έφυγε ο Τριαντάφυλλος – Πανηγυρίζουν τα social media

Εσύ και ο Τριαντάφυλλος

Εσύ, όμως, ανήκεις σε εκείνους που τον υποστήριξαν από την αρχή μέχρι το τέλος. Στάθηκες δίπλα του όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος τον είχε στήσει στον τοίχο και τον «πυροβολούσε».




Προφανώς δε χάρηκες με την εξέλιξη, αλλά δεν είσαι η μόνη. Πολλοί άλλοι βρέθηκαν να θρηνούν την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το Survivor και στην παρακάτω gallery θα δεις μερικά από τα top σχόλια.