Spoiler Άγριες Μέλισσες: Το τέλος! Τι θα απογίνει ο Κωνσταντής - Ο Ακύλας έρχεται, η Βιολέτα φεύγει

Κατερίνα Ιωακείμ
Spoiler Άγριες Μέλισσες: Το τέλος! Τι θα απογίνει ο Κωνσταντής - Ο Ακύλας έρχεται, η Βιολέτα φεύγει

Το σπαρακτικό τέλος του Μιλτιάδη σηματοδοτεί εξελίξεις στο Διαφάνι - Επικό φινάλε! - Ετοιμάσου για πολλά δάκρυα 

Πέφτουν τίτλοι τέλους στις Άγριες Μέλισσες, ο χορός των spoilers ανεβάζει παλμούς και το παιχνίδι των 1000 ερωτήσεων δεν σε αφήνει να ησυχάσεις. Θα πεθάνει ο Κωνσταντής; Τι θα απογίνει η Δρόσω; Θα είναι ξανά μαζί η Ασημίνα και ο Νικηφόρος; Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας βλέποντας και τα δυο του αδέρφια να πεθαίνουν στα χέρια του; Η Μυρσίνη θα τρελαθεί; Μισό!

Ας πάρουμε τα spoilers από την αρχή.

agries melisses teleftaio episodeio

Και όταν λέμε αρχή εννοούμε από το θέμα που έχει ανάψει φωτιές στον άτακτο κόσμο του twitter από χτες: Γιατί δεν βγήκε ο Κωνσταντής από την φλεγόμενη αποθήκη; Για τον Νικηφόρο δεν ρωτάει κανείς, ίσως επειδή όλοι είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσει και του χρόνου στις Άγριες Μέλισσες μαζί με την Ασημίνα (αμ δε!).

Έχεις κι εσύ εμμονή με τις τέλειες μουσικές που ακούς στις Μέλισσες; Πάτησε αυτό το link, είναι για σένα!



Κατά πρώτον ο Νικηφόρος πράγματι έχει επιβιώσει, θα συνεχίσει την ζωή του στο Διαφάνι, θα παραμείνει ερωτευμένος με την Ασημίνα αλλά δεν θα ξαναγίνουν ζευγάρι. Θα παραμείνουν γονείς του μικρού Σέργιου, φίλοι κι αγαπημένοι (παρακαλούμε πολύ εκεί στον ΑΝΤ1 σκεφτείτε το μία πάλι αυτό... Θα τους θέλαμε και πάλι μαζί εάν είναι εύκολο! Κι ας τσακώμονται συχνά πυκνά).

Θυμάσαι αυτό το παλιό spoiler για τον θάνατο του Κωνσταντή; Λες να;

Τι συμβαίνει, λοιπόν, με τον Κωνσταντή Σεβαστό; Κατάφερε η μάνα του η Μυρσίνη να τον κάψει ζωντανό;

Τα spoiler λένε πως... όποιος πέθανε, πέθανε χτες! Όλοι οι άλλοι είναι ζωντανοί και συνεχίζουν με νέες περιπέτειες στην τρίτη σεζόν των Μελισσών. Ουφ!

Η Δρόσω πάντως δεν είναι διατεθειμένη να τον συγχωρήσει για το μυστικό που της έκρυβε τόσο καιρό. Δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι ο Κωνσταντής ήξερε πως ο Μελέτης δολοφόνησε τον Γιάννο. Κι αυτό θα τους κρατήσει για πάντα χώρια.

Αλήθεια, ξέρεις γιατί οι Άγριες Μέλισσες... λέγονται Άγριες Μέλισσες; Μάθε εδώ

agries melisses teleftaio episodeio1

Θα σπάσουν καρδιές με τον Μιλτιάδη

Ο Μιλτιάδης ωστόσο δεν θα την γλιτώσει. Έχει ήδη μαχαιρωθεί και αιμόφυρτος βρίσκεται μπροστά στον Δούκα που κρατάει στα χέρια του την αδερφή τους, Ανέτ, η οποία μόλις ξεψύχησε (τι σκηνή κι αυτή που ζήσαμε χτες)! Η Ανέτ ήπιε κρασί με στρυχνίνη στην προσπάθειά της να ταρακουνήσει τον Δούκα και τον Μελέτη που έχουν εξελιχθεί σε κατά συρροή δολοφόνοι...

Στη θέα της νεκρής αδερφής τους, ο Μιλτιάδης τρελαίνεται και με την απειλή όπλου υποχρεώνει τον Δούκα να ακούσει όσα έχει να του πει, για τελευταία φορά. Η συνέχεια θα είναι συγκλονιστική και πάρα (πάρα πολύ, όμως) συγκινητική.

Αν αντέχεις να διαβάσεις spoiler για το δραματικό φινάλε της δεύτερης σεζόν πάτησε αυτό το link

theofaniapapathoma official

Αν αγαπάς κι εσύ τα σέξι vintage looks της Βιολέτας πάτησε αυτό το link. Θα ξετρελαθείς!

Η Βιολέτα φεύγει από το Διαφάνι... και ο Ακύλας έρχεται

Ο τραγικός θάνατος του Μιλτιάδη κλονίζει τη Βιολέτα η οποία νιώθει πως την χωράει πια ο τόπος. Πιθανότατα σήμερα θα την δούμε να μαζεύει τα πράγματά της και να φεύγει από το Διαφάνι με προορισμό την Κόρινθο όπου βρίσκεται ο Ευτύχης. Δίπλα του θα προσπαθήσει να βρει το κουράγιο της να συνεχίσει να ζει.

Η επόμενη σεζόν θα βρει το χωριό χωρίς την Βιολέτα η οποία θα επιστρέψει στις Άγριες Μέλισσες αργότερα...

agries melisses akilas xeilakis

Κι ενώ εκείνη φεύγει... ο Ακύλας Μεγαρίτης έρχεται να καταδυναστεύσει το χωριό. Ο επόμενος "κακός" θα είναι... πιο κακός από όλους! Θα προκαλέσει, θα κυνηγήσει όσους αντισταθούν στους νόμους της δικτατορίας και με λίγα λόγια... θα ξεσπάσει κι αυτός όλη του την κακία στην Ελένη (η οποία θα εξοριστεί από το καθεστώς στη Λέρο, μαζί με τον Λάμπρο).

Κράτα εδώ μια σημείωση ότι στο χωριό επιστρέφει και ο Μελέτης πιο κακός από ποτέ!

Η Μυρσίνη κάνει τα μπάνια της


https://www.instagram.com/p/CPpughXHbiO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό ήταν για φέτος, λοιπόν! Η ζωή στο Διαφάνι θα συνεχιστεί μετά το καλοκαίρι. Ως τότε... η Μυρσίνη χρειάζεται να πάρει λίγες ανάσες. Η υπέροχη Κατερίνα Διδασκάλου φόρεσε το μαγιό της και έφυγε για άλλες παραλίες (έχει ομορφύνει πάρα πολύ ή μoυ φαίνεται;).

Καλό καλοκαίρι Διαφανιώτες! (Οι υπόλοιποι εδώ, να κάνουμε παρεϊτσα να περάσει ωραία το καλοκαίρι μας):