Άγριες Μέλισσες: Η εξομολόγηση του Κωνσταντή για τη σειρά θα σε ξαφνιάσει (vids)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Η εξομολόγηση του Κωνσταντή για τη σειρά θα σε ξαφνιάσει (vids)

Ο Γιάννης Κουκουράκης έκανε μια αποκάλυψη που λίγοι αντιλήφθηκαν

Εδώ και δύο ημέρες οι Άγριες Μέλισσες αποτελούν παρελθόν για το υπόλοιπο της σεζόν, και όσο περίεργο και αν σου φαίνεται τη Δευτέρα δεν θα συντονιστείς για να δεις καινούργιο επεισόδιο. Θα σου λείψει το ξέρω, ήδη λείπει, όμως θα πρέπει να κάνεις και πάλι υπομονή ως τον Σεπτέμβρη.

Και μπορεί να ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος, τουλάχιστον άφησε παρακαταθήκη δύο εξαιρετικά επεισόδια στο τέλος, τα οποία θα βλέπεις για πολύ καιρό ακόμη στο repeat. Πώς να τα ξεχάσεις άλλωστε;

Ο θάνατος της Ανέτ

Το πιο συγκλονιστικό επεισόδιο της εβδομάδας που σήμερα ολοκληρώνεται ήταν αδιαμφισβήτητα, εκείνο στο οποίο είδες την Ανέτ να δίνει την ερμηνεία της ζωής της. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι αυτό το τελευταίο επεισόδιο, όμως θα άφηνε πολλά ερωτηματικά. Η Κάτια Δανδουλάκη έδωσε μια οσκαρική ερμηνεία, η οποία θα μείνει ανεξίτηλη στη σειρά. Και σίγουρα αναντικατάστατη σαν χαρακτήρας.

Δες εδώ πώς αντέδρασε το Twitter στον θάνατο της Ανέτ.

Το τελειωτικό χτύπημα με τον θάνατο του Μιλτιάδη

Και αν νόμιζες πως τα είδες όλα με την Ανέτ, τότε λογάριαζες χωρίς τον ξενοδόχο. Η Μελίνα Τσαμπάνη έγραψε ακόμη μια σκηνή για τον Μιλτιάδη και ο Λευτέρης Χαρίτος την σκηνοθέτησε με τέτοιο τρόπο που η έκφραση «κλαίω με λυγμούς» πήρε σάρκα και οστά. Γιατί αν δεν έκλαψες με αυτή τη σκηνή δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να σε κάνει να κλάψεις.

Τα τελευταία λόγια του Μιλτιάδη ήταν απλά ανατριχιαστικά.

Η αποκάλυψη του Κωνσταντή

Και μπορεί η αγωνία για τον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο που χάθηκαν μέσα στις φλόγες να τερματίστηκε αισιόδοξα στο τελευταίο επεισόδιο (θέλω να ελπίζω πως θα τον δω και στον τρίτο κύκλο), ο Γιάννης Κουκουράκης όμως έκανε μια αποκάλυψη που ενδεχομένως να σε ξαφνιάσει.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Κωνσταντή κι έχεις λατρέψει τόσο έκανε το πρωί του Σαββάτου κάποια stories προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα σχόλια που δέχτηκε για τις Άγριες Μέλισσες, αποκάλυψε όμως και κάτι που σίγουρα δεν περίμενες να ακούσεις.



Αν πατήσεις το play στο βίντεο παρακάτω θα τον ακούσεις (και θα τον δεις κυρίως) να λέει κάτι που μόνο έκπληξη θα σου προκαλέσει.



Ο Κωνσταντής λοιπόν αποκάλυψε πως δεν έχει δει ακόμη τα τρία τελευταία επεισόδια των Άγριων Μελισσών και αυτό γιατί έκανε πυρετωδώς πρόβες για τη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει και έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή.



Και γι' αυτό θα τον δικαιολογήσουμε. Εν τω μεταξύ δες και τη συνέχεια του βίντεο, δεν είναι υπέροχος στο σημείο που νευριάζει με τα story; Νιώθω πως βγαίνει πραγματικά ο Κωνσταντής από μέσα του.



Δες στη gallery μερικές φωτογραφίες του Γιάννη Κουκουράκη ως Κωνσταντής για να σου κάνουν παρέα μέχρι να τον δεις ξανά τον Σεπτέμβρη.