Άγριες Μέλισσες: Τα λόγια που ψιθύρισε ο Μιλτιάδης πριν πεθάνει έκαναν την αποκάλυψη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Τα λόγια που ψιθύρισε ο Μιλτιάδης πριν πεθάνει έκαναν την αποκάλυψη

Δεν γίνεται να μην ανατριχιάσεις με αυτή την ερμηνεία.

Βλέποντας το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες το βράδυ της Πέμπτης, μία λέξη είναι αυτή που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να περιγράψω το πώς ένιωσα, και αυτή δεν είναι άλλη από το «ανατριχίλα».

Το επεισόδιο της Τετάρτης με τον θάνατο της Ανέτ και τα λόγια της στον Δούκα πριν πεθάνει με είχε προϊδεάσει για το τι πρόκειται να συμβεί στο φινάλε και όμως δεν ήμουν αρκετά προετοιμασμένη να δω τον Μιλτιάδη να πεθαίνει. Ήξερα πως είναι τραυματισμένος, ήξερα πως θα πεθάνει, όμως όχι η σκηνή αυτή με έκανε να κλαίω με αναφιλητά.

Εδώ θα δεις και τις δέκα σκηνές που ξεχωρίσαμε σε αυτά τα δύο χρόνια.

Ο Μιλτιάδης αφού έχει μιλήσει στον Δούκα, έχει αποχαιρετίσει την αδερφή του Αννέτα, «σέρνεται» ως το κομμένο πια δέντρο που κρεμάστηκε ο Γιάννος στον πρώτο κύκλο. Εκεί τον είδαμε να τραγουδάει ψιθυριστά ένα τραγούδι, το οποίο γιγάντωσε μέσα μου το αίσθημα της ανατριχίλας και με έκανε να αναρωτηθώ πόσο σπουδαίος ηθοποιός είναι και πόσο ταλέντο έχει.

Το Twitter έκλαψε με λυγμούς με τον θάνατό του Μιλτιάδη.

Τα λόγια που ψιθυρίζει είναι από το τραγούδι «Μάτια Κλειστά» που έχει γράψει ο Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος (aka Alex Sid) για τη σειρά, και μάλιστα μάθαμε και κάτι από αυτή τη σκηνή.



Εκτός από το γεγονός ότι έμεινα να τον χαζεύω και να κλαίω με λυγμούς έμαθα από μία ανάρτηση στο fb του μουσικού, πως αυτό ήταν το πρώτο τραγούδι που έγραψε για τη σειρά Άγριες Μέλισσες.

«Σήμερα έκλεισε ένας κύκλος. Το τραγούδι που έγραψα για το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν συνόδευσε το Μιλτίαδη του Γιώργου Γάλλου στις τελευταίες του στιγμές. Γιώργο σε ευχαριστώ για την στιγμή και την συγκίνηση!

Έκλεισες αυτόν τον κύκλο μοναδικά!

#AgriesMelisses», έγραψε στο post του ο μουσικός.


https://www.instagram.com/p/CPrDpGppmN7

Δες το post παρακάτω στη gallery.