Όλα όσα ακούγονται για τον Tom Cruise και το μέλλον του Mission Impossible 7

Όλα όσα ακούγονται για τον Tom Cruise και το μέλλον του Mission Impossible 7

Θα ολοκληρωθεί τελικά η ταινία ή μιλάμε πια για το τέλος της;

Πρόκειται για τις ταινίες που έχουν αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές. Η σειρά των ταινιών Mission Impossible έχουν κατακτήσει τις καρδιές των απανταχού σινεφίλ και όχι άδικα. Τι γίνεται όμως με τη νέα ταινία του Tom Cruise που μέσα στον Δεκέμβριο έκανε αίσθηση κατά τη διαρκεια των γυρισμάτων της;

Μιλάμε φυσικά για το Mission Impossible 7 που ξεκίνησε τα γυρίσματα εν μέσω πανδημίας όμως ο κορονοϊός δυσκόλεψε πολύ την εξέλιξή τους. Είναι γεγονός πως ο κόσμος του κινηματογράφου και της τηλεόρασης έχει πληγεί σοβαρά από την πανδημία και παρόλο που φαίνονται καλύτερες ημέρες στον ορίζοντα, μερικές από τις μεγαλύτερες παραγωγές στο Χόλυγουντ εξακολουθούν να βρίσκονται στον αέρα.

mission impossible tom cruise1

Τι συμβαίνει με τα γυρίσματα

Σύμφωνα με το People, μέσα σε αυτές τις ταινίες που έχουν πληγεί από την πανδημία είναι και η επερχόμενη ταινία δράσης του Tom Cruise «Mission Impossible 7», η παραγωγή της οποίας έχει σταματήσει ξανά λόγω ενός θετικού κρούσματος από COVID-19 που βρέθηκε στο set.

Η Paramount Pictures ανακοίνωσε νέα παύση των γυρισμάτων την Πέμπτη 3 Ιουνίου. Σε δήλωση προς το Entertainment Weekly, ένας εκπρόσωπος της εταιρίας σχολίασε: «Έχουμε σταματήσει προσωρινά την παραγωγή του Mission Impossible 7 έως τις 14 Ιουνίου, λόγω ενός θετικού κρούσματος που βρέθηκε. Ακολουθούμε όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση».

mission impossible tom cruise5

Αυτό κάτι μας θυμίζει!

Οι ειδήσεις για την παύση των γυρισμάτων της ταινίας έρχονται ξανά στο προσκήνιο μόλις λίγους μήνες μετά την είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου ότι ο πρωταγωνιστή και παραγωγός της ταινίας, Tom Cruise, ούρλιαζε στο συνεργείο του για τα λάθη που έχουν γίνει με βάση την προστασία τους.

Θυμάσαι τι είχε γίνει τον περασμένο Δεκέμβριο στα γυρίσματα του Mission Impossible 7, όπου ο Tom Cruise ούρλιαζε στο συνεργείο του; Σου έχουμε το απόσπασμα εδώ

Στο ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο έγινε viral, μπορεί κανείς να ακούσει τον διάσημο ηθοποιό να ουρλιάζει στο συνεργείο του «Mission Impossible 7», για την μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας του Covid-19.

H έκρηξη ξεκίνησε όταν ο Tom παρατήρησε μη… επιτρεπτή απόσταση ανάμεσα σε δύο από τα μέλη της παραγωγής: «Αν σας ξαναδώ να κάνετε κάτι τέτοιο, έχετε φύγει! Το ίδιο ισχύει και για όλους σας ξεχωριστά. Μην τολμήσετε να το ξανακάνετε. To Hollywood κάνει και πάλι ταινίες εξαιτίας μας. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε χιλιάδες θέσεις εργασίας. Δε θα δεχτώ καμία συγνώμη. Να τις πείτε στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή η βιομηχανία βρίσκεται σε αναστολή. Δεν υπάρχει περίπτωση τα γυρίσματα αυτής της ταινίας να σταματήσουν. Όποιον ξαναδώ έτσι, έχει φύγει σπίτι του», είπε.



Δες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας στην gallery που ακολουθεί...