Όχι μόνο ο Κωνσταντής: Το μήνυμα όλο νόημα του Λάμπρου από τις Άγριες Μέλισσες για το φινάλε

Πατούλια Κατερίνα
Όχι μόνο ο Κωνσταντής: Το μήνυμα όλο νόημα του Λάμπρου από τις Άγριες Μέλισσες για το φινάλε

Η συναισθηματική φόρτιση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου δεν κρύβεται.

Οι Άγριες Μέλισσες μας αποχαιρέτισαν για φέτος μετά από έναν συγκλονιστικό δεύτερο κύκλο που έκλεισε με φωτιές με τον θάνατο του Μιλτιάδη που σκόρπισε δάκρια στο Διαφάνι.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ως Λάμπρος αποχαιρέτησε τον πατέρα του ψελλίζοντας το αντίο κι ενώ κρατούσε το άψυχο σώμα του και έκανε το τηλεοπτικό κοινό να λυγίσει.

Η συναισθηματική φόρτιση του Γκοτσόπουλου

Ένας από τους ηθοποιούς που μπήκε στο Instagram και έκανε την εξομολόγησή του μετά το φινάλε, ήταν και ο τηλεοπτικός Κωνσταντής, ο Γιάννης Κακουράκης του οποίου το μέλλον στις Άγριες Μέλισσες δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Και δεν είναι μόνο ο Κωνσταντής, μιας και την φόρτισή του δεν έκρυψε και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο δάσκαλος του χωριού.

dimitris gkotsopoulos 3

Έχουν περάσει 2 μέρες κι ακόμα προσπαθώ να διαχειριστώ όλο αυτό το κύμα αγάπης και επιβράβευσης. Ειλικρινά θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά αλλά είναι τόσα πολλά τα μυνήματα και τόσο ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένα που τα λόγια "μου" περισσεύουν...., νιώθω καταρχάς τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους εσάς που μας συντροφεύσατε σε ένα δύσκολο και απαιτητικό δρόμο.

Η αγάπη σας για τις ‘Άγριες Μέλισσες’ που μας αγκαλιάζει εδώ και δύο χρόνια και η ανταπόκριση σας στο έργο μας δίνει φτερά να γινόμαστε καλύτεροι!

Αισθάνομαι ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση με όλα αυτά τα προσωπικά μηνύματα..

Κι είναι τεράστια επιβράβευση όχι μόνο για μένα αλλά για κάθε συντελεστή της δουλειάς μας αυτό.

Είμαστε ευτυχισμένοι που έχουμε αξιωθεί μια τέτοια συνάντηση όλοι μαζί!!!

Το Ευχαριστώ λοιπόν από την πλευρά μου ειναι το ελάχιστο αλλά είναι και απαραίτητο.

Γιατί οι Άγριες Μέλισσες... λέγονται Άγριες Μέλισσες; Δύο σκηνές δίνουν εξήγηση

Σας ευχαριστώ λοιπόν όλους βαθειά και ειλικρινά, καθώς επίσης την Παραγωγή J.K production, τους σεναριογράφους Μελίνα Τσαμπάνη κ Πέτρο Καλκόβαλη, τους σκηνοθέτες μας Λευτέρη Χαρίτο, Σταμάτη Πατρώνη, Σπύρο Μιχαλόπουλο, όλους τους υπέροχους συναδέλφους μου, αλλά και όλα τα άτομα που δούλεψαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες..Τον Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο τον μουσικό μας.



Ιδιαίτερα και μέσα από Την καρδιά μου όμως θέλω να ευχαριστήσω το Γιώργο Γάλλο, που υπήρξε για μένα προσωπικά ένας σπάνια εκλεκτός παρτενέρ.

Καλό καλοκαίρι και ραντεβού το Σεπτέμβρη». έγραψε ο Γκοτσόπουλος!

Tι περιμένουμε από Σεπτέμβριο; Στην gallery: