Ξέσπασε σε κλάματα η Maria Menounos στο μνημόσυνο της μαμάς της (video)

Πατούλια Κατερίνα
Ξέσπασε σε κλάματα η Maria Menounos στο μνημόσυνο της μαμάς της (video)

Πλάνταξε η Maria Menounos λίγο πριν το μνημόσυνο για τη μαμά της Litsa. 

Στις 2 Μαΐου 2021, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα για τους ορθόδοξους, η Maria Menounos αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τη μαμά της, Litsa Menounos, η οποία πάλεψε τα τελευταία πέντε χρόνια με τον καρκίνο στο κεφάλι αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Με μικρό προσδόκιμο ζωής, η μαμά της παρουσιάστριας κατάφερε να καταρρίψει τις προβλέψεις των γιατρών και να ζήσει πέντε ολόκληρα χρόνια, ενώ η Maria αναζητούσε διαρκώς ένα θαύμα και φρόντισε καθημερινά τη μητέρα της, παίρνοντας την απόφαση να φύγει εντελώς εκτός τηλεόρασης.

Η μετά θάνατον ζωή:

litsa menounos

«Αναπαύσου εν ειρήνη, μαμά. Ο Θεός την αγαπούσε τόσο πολύ που την πήρε μαζί του την ημέρα του Ελληνικού Πάσχα. Χριστός Ανέστη, μαμά», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Maria στο ποστ μετά τον θάνατο της μαμάς της και είχε δείξει τρομερή ψυχραιμία μετά τον θάνατο της μαμάς της και είχε δώσει και τη συμβουλή της για τη μεταθανάτια ζωή τονίζοντας:

«Απευθύνομαι σε όσους έχασαν τη μαμά του στον κόσμο που ζούμε εδώ, και θέλω να μοιραστώ τον λόγο που δεν μπόρεσα να απευθύνω στην κηδεία της μαμάς. Δεν ξέρω γιατί οι εκκλησίες μας δεν το επιτρέπουν.
Παρόλο που ήλπιζα για ένα θαύμα, προετοιμαζόμουν και για την απώλεια. Η ψυχή της μαμάς μου είχε τη δική της πορεία και πρέπει να το σεβαστώ. Η ψυχή της μαμάς μου είναι αυτή που αγαπώ και αυτό είναι ενέργεια. Ενέργεια ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που δεν δημιουργείται και δεν καταστρέφεται.

Η αγάπη μας παραμένει όλη την ώρα και έμαθα πως πρέπει να βρω έναν νέο τρόπο να επικοινωνώ μαζί της και να την ακούω, σαν την επικοινωνία με τον θεό.

Το μήνυμα της Maria Menounos για τη μεταθανάτια ζωή συγκινεί (photos)

Μοιράζομαι όλο αυτό για να ξέρετε όσοι χάσατε τη μαμά σας πως είμαι μαζί σας, ξέρω πως η μαμά μου είναι εδώ και μιλάω μαζί της διαρκώς.
Τα τελευταία πέντε χρόνια έμαθα πως δεν θα είμαι ποτέ ξανά μόνη, έχω καθοδήγηση και αγάπη από ψηλά και έχω πια τον καλύτερο φύλακα άγγελο, μαμά μου θα σε αγαπώ πάντα».

Το μνημόσυνο για τα σαράντα της Litsa Menounos

Η Maria όμως δεν ήταν εξίσου ψύχραιμη λίγο πριν το μνημόσυνο για τις σαράντα μέρες απώλειας της Litsa Menounos και ξέσπασε σε δάκρια στον δρόμο προς την εκκλησία, μιλώντας στους fans της στο Instagram.

Πλάνταξε η παρουσιάστρια καθώς εξηγούσε πως στην κηδεία ήταν πολύ πιο ήρεμη και ψύχραιμη ενώ στο μνημόσυνο την κατέκλυσαν χιλιάδες συναισθήματα. Η ίδια τόνισε πως το πένθος είναι ένα ταξίδι με σκαμπανεβάσματα.


https://www.instagram.com/p/CPyTSpqpC6M

H Mαρία μίλησε και για τις λεπτομέρειες του μηνμοσύνου αλλά και για τη φωτογραφία που την δυσκόλεψε και έδειξε και τον δίσκο του μνημοσύνου.