Ο Τζιοβάνι δεν ήταν στον εξώστη στον τελικό του MasterChef 5 αλλά η εξέλιξη είναι ευχάριστη

Πατούλια Κατερίνα
Ο Τζιοβάνι δεν ήταν στον εξώστη στον τελικό του MasterChef 5 αλλά η εξέλιξη είναι ευχάριστη

Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι (Giovanni Scaraggi) είναι για πολλούς ο πραγματικός νικητής του φετινού MasterChef.

Αυτός ο τελικός του MasterChef αποδείχτηκε σωστό μπεν χουρ! Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη θα δώσει σήμερα την τελευταία μαγειρική μονομαχία κόντρα στον Διονύση Σαρακίνη, με σκοπό να κατακτήσει τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας MasterChef.

Πραγματικά προγνωστικά και spoilers δεν υπάρχουν μια και οι βαθμολογίες δεν έχουν ανακοινωθεί, κάτι που θα γίνει στο live κομμάτι του τελικού σήμερα το βράδυ.

Μία από τις βαθμολογίες, εκείνη του Σουηδού σεφ που πέταξε από τη Νέα Υόρκη για το ελληνικό MasterChef, Fredrik Berselius έχει κλειστεί με βουλοκέρι και θα την δούμε σήμερα, καθώς και την συνολική βαθμολογία όλων των μονομαχιών από τη Χαλκιδική όπου μαγείρεψαν οι δύο finalists ως σήμερα.

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef 5 live



H απουσία του Τζιοβάνι από τον εξώστη.

Στη χτεσινή προτελευταία δοκιμασία, στον εξώστη του MasterChef επέστρεψαν όλοι οι παίκτες του φετινού ριάλιτι μαγειρικής, όλοι εκτός από δύο!
Από τον εξώστη έλειπε ο Τζιοβάνι και ο Παναγιώτης Τζαμαλής, αγαπημένοι παίκτες και οι δύο για το κοινό και το Twitter. Μάταια η Μαργαρίτα προσπαθούσε να εντοπίσει τον καλό της φίλο στον εξώστη!



Είναι πιθανό ο Τζιοβάνι το διάστημα της εγγραφής του επεισοδίου του τελικού να μην βρισκόταν στην Αθήνα αλλά στην Ρόδο για την προετοιμασία ανοίγματος του εστιατορίου του.

Σήμερα όμως, στο Live κομμάτι του τελικού ο Τζιοβάνι θα δώσει κανονικά το παρόν.

Ο Τζίο λοιπόν, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, έκανε την εμφάνισή του και στην Φωλιά των ΚούΚου και μίλησε με τον αέρα του πραγματικού νικητή του MasterChef.



Και δεν έλειπε μόνο ο Τζιοβάνι με τον Τζαμαλή.

apousies

O Τζιοβάνι μίλησε και για το νέο ξεκίνημα του εστιατορίου του και αποκάλυψε όσα θα διαβάσεις στην gallery.