Η Μαριαλένα είναι υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά τo Twitter τη θέλει νικήτρια (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Μαριαλένα είναι υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά τo Twitter τη θέλει νικήτρια (photos)

Η αποθέωση της Μαριαλένας στο Survivor.

«Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών»: Πόσες φορές έχεις ακούσει άραγε την έκφραση αυτή στο reality επιβίωσης φέτος; Πολλές λογικά, όμως είναι πάντα αλήθεια. Από τον Δεκέμβρη μέχρι και σήμερα η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη και λίγο πριν ολοκληρωθεί ανακοινώθηκε ακόμη μία.

Η Μαριαλένα είναι η τρίτη υποψήφια της εβδομάδας, μετά από αγώνα ασυλίας που κέρδισε ο Ηλίας Μπόγδανος. Και αν νόμιζες πως οι «haters» την έχουν στείλει σπίτι της έκανες μεγάλο λάθος. Το Twitter τη θέλει νικήτρια και το έχει αποδείξει με τα σχόλιά του μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας.

Η σχέση Σάκη- Μαριαλένας μονοπωλεί ιδιαίτερα το Survivor. Θυμάσαι όμως το δώρο που είχε πάρει η Μαριαλένα από τον Γιώργο Λιβάνη;

Η τρίτη ασυλία και η νίκη του Ηλία

Τρεις ασυλίες υπάρχουν πλέον στο παιχνίδι, με αυτόν που τη κερδίζει κάθε φορά να υποδεικνύει κι έναν υποψήφιο. Κάπως έτσι λοιπόν οι υποψηφιότητες της εβδομάδας ορίζονται ως εξής: Καρολίνα, Ελένη Χαμπέρη και Μαριαλένα είναι τα τρία κορίτσια που θα «παλέψουν» για την παραμονή.

Η αλλαγή της τελευταία στιγμής

Ο Γιώργος Λιάνος το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωσε στο συμβούλιο, πως οι αποχωρήσεις θα γίνονται κάθε Κυριακή. Επομένως μην περιμένεις απόψε το βράδυ να δεις ποια κοπέλα θα αποχωρήσει, αν και το spoiler για το ποια φεύγει έχει ήδη κυκλοφορήσει.



Μαριαλένα for the win

Το σίγουρο πάντως είναι πως αυτή που αποχωρεί δεν είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία σύμφωνα με στοιχεία μέχρι στιγμής έχει βγει πρώτη σε ψήφους παραμονής. Μπορεί ο Ηλίας Μπόγδανος να την υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια, το Twitter όμως τη θέλει νικήτρια και το απέδειξε περίτρανα με τα σχόλια που έκανε, μόλις ανακοινώθηκε το όνομά της.



Δες στη gallery αυτά που ξεχώρισαν.