Survivor: Η απίστευτη πινακίδα στη Ρόδο για τον James και τον Μπάρτζη (video)

Survivor: Η απίστευτη πινακίδα στη Ρόδο για τον James και τον Μπάρτζη (video)

Ο κόσμος λατρεύει τους παίκτες και δεν έχει σκοπό να το κρύψει.

Έχει μείνει πια λιγότερο από ένας μήνας μέχρι το τέλος του Survivor. Οι θεατές που παρακολουθούν πιστά το ριάλιτι επιβίωσης περιμένουν να δουν ποιος θα βγει τελικά νικητής της φετινής χρονιάς.

Μία πινακίδα στη Ρόδο

Τα προγνωστικά έχουν αλλάξει πολλές φορές, ειδικά μετά την αποχώρηση του James Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη. Τα παιδιά βρίσκονταν αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού με πολλούς να τους θέλουν νικητές. Δυσκολεύτηκαν, μάλιστα, πολύ να το πάρουν απόφαση με το Twitter να βρίσκεται σε πανικό κατά την αποχώρησή τους. Καθόλου δε θα απορήσεις, λοιπόν, τώρα με μία πινακίδα που εμφανίστηκε στη Ρόδο…

Υποδοχή βασιλιά στη Ρόδο ο James - Το Twitter σε πανικό

Μόνο αγάπη για James, Μπάρτζη και Βέλλη

Η Άννα Μαρία Βέλλη, με την οποία οι δύο παίκτες ήρθαν πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι, έκανε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram. Σε αυτό, περπατάει στους δρόμους της Ρόδου -οπότε η παρέα είναι και πάλι μαζί- και ξαφνικά δείχνει στο πλάνο μία πινακίδα βρίσκεται πάνω στο πλάι.




Η πινακίδα δείχνει τους τρεις παίκτες στο Survivor με την επιγραφή «Winners». Εννοείται πως ξέρεις πολύ καλά τα συναισθήματα που δημιούργησαν στον κόσμο τα παιδιά -και ειδικά στη Ρόδο-, όμως, φαίνεται ότι αυτό δεν είναι κάτι εφήμερο και ότι πρόκειται να κρατήσει.

Η φωτογραφία Μπάρτζη-James έγινε viral στο Twitter και κάτι μας θύμισε (pic)

Η φιλία των παικτών

Η δε φιλία των πρώην παικτών του Survivor δείχνει να είναι ουσιαστική και όχι μόνο λόγω παιχνιδιού. Θα σου θυμίσει ίσως την εποχή του πρώτου Survivor που παρουσίασε ο Σάκης Τανιμανίδης και την παρέα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, της Λάουρα Νάργες, του Κώστα Κοκκινάκη και μετέπειτα του Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Υ.Γ. Τον Κωνσταντίνο Βασάλο δεν τον βάζουμε σε αυτήν την κατηγορία γιατί είναι πολλά παραπάνω από απλή παρέα. Διατηρούν μία σοβαρή σχέση με τη Βαλαβάνη και δείχνουν να περνάνε καταπληκτικά.