MasterChef: Selfie - έκπληξη της Μαργαρίτας με τους κριτές - Αποθέωση από τον Μποτρίνι

MasterChef: Selfie - έκπληξη της Μαργαρίτας με τους κριτές - Αποθέωση από τον Μποτρίνι

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κατάφερε να κλέψει τις καρδιές όλων. Δε συμφωνείς;

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef

Ακόμη να συνειδητοποιήσεις ότι η αγαπημένη σου Μαργαρίτα τα κατάφερε και πήρε τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας MasterChef; Βρίσκονται πολλοί μαζί σου σε αυτό το mood.

MasterChef: Ο Άκης Πετρετζίκης σχολίασε τη νίκη της Μαργαρίτας και δεν το κατάλαβε κανείς

https://www.instagram.com/p/CP_Dg-6gmTp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Το κορίτσι που απέδειξε day 1 με τις ικανότητές της και τον ευγενικό της χαρακτήρα ότι άξιζε πέραν πάσης αμφιβολίας μία θέση στο παιχνίδι μαγειρικής, εντυπωσίαζε σε κάθε επεισόδιο με τα πιάτα της. Μερικές μέρες μετά τη δίκαιη απονομή του τίτλου της νικήτριας, όμως, ο λογαριασμός της στο Instagram γίνεται θέμα συζήτησης για μία selfie που δημοσιεύτηκε.




MasterChef: Η φωτογραφία του Τζιοβάνι με την Μαργαρίτα από τον τελικό που λίγοι παρατήρησαν

Η selfie με τους κριτές

Η Μαργαρίτα, λοιπόν, τράβηξε μία φωτογραφία με τους κριτές του MasterChef, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, και το κοινό ενθουσιάστηκε. Οι χρήστες άρχισαν να της αφήνουν αποθεωτικά σχόλια που δείχνουν πόσο πολύ την αγαπάνε και πόσο ανυπομονούν να τη δουν να μαγειρεύει σε εστιατόριο.

https://www.instagram.com/p/CP_Dg-6gmTp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η ανάρτηση του Έκτορα Μποτρίνι

Πριν το MasterChef, όμως, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δούλευε για έναν από τους πιο γνωστούς σεφ, για τον Έκτορα Μποτρίνι. Εκείνος έσπευσε να κάνει μία ανάρτηση προς τιμήν της, δείχνοντας πόσο πιστεύει στη νικήτρια του παιχνιδιού και πόσο την εκτιμά.

Λιώσαμε με το τρυφερό ποστ του αρραβωνιαστικού της Μαργαρίτας μετά τη νίκη στο MasterChef 5

«Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δούλεψε για 4 χρόνια μαζί μας. Και με συγκινεί να βλέπω παιδιά της μαγειρική μας ομάδας, ανθρώπους που πάντα θα νιώθω οικογένειά μου να πηγαίνουν μπροστά, να διακρίνονται, να χαράζουν δικό τους δρόμο, να προοδεύουν και να αριστεύουν. Και πολύ περισσότερο χαίρομαι όταν μια γυναίκα καταφέρνει να βγει μπροστά και να υπενθυμίσει σε όλους μας το σπουδαία ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες ως μεθοδικότερες και πιο αφοσιωμένες από τους άνδρες στην εξέλιξη της μαγειρικής. Μπράβο Μαργαρίτα, είσαι αστέρι! Απο την πρώτη σου κιόλας εμφάνιση ξεχώρισες για το μαγειρικό σου ήθος! Τον αξίζεις τον τίτλο σου πέρα ως πέρα!»