Survivor: H Καινούργιου αντιδρά στη συμπεριφορά του Μπάρτζη στη Μαλέσκου

Survivor: H Καινούργιου αντιδρά στη συμπεριφορά του Μπάρτζη στη Μαλέσκου

Η δήλωσή της μάλλον θα σε ξαφνιάσει. Όλα όσα είπε για τις δύο πλευρές.

Η αγάπη για τον Νίκο Μπάρτζη

Οι λάτρεις του Survivor είναι χωρισμένοι σε αυτούς που λατρεύουν τον Νίκο Μπάρτζη και σε αυτούς που δεν τον κατατάσσουν στις αδυναμίες τους. Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού αποχώρησε και ο κόσμος στη Ρόδο τον υποδέχτηκε με τιμές βασιλιά. Το κοινό του που τον περίμενε για τη μεγάλη επιστροφή γέμισε τα πλάνα που έφτασαν στις οθόνες όλης της χώρας.

Survivor: Υποδοχή βασιλιά στη Ρόδο ο James - Το Twitter σε πανικό

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου




Αναμενόμενα, στη συνέχεια, ακολούθησαν οι πατροπαράδοτες επισκέψεις σε εκπομπές. Ο Μπάρτζης πήγε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά και να κατηγορήσει τα μέλη της εκπομπής ότι δε φέρθηκαν σωστά όσον αφορά στο όνομά του. Απευθύνθηκε συγκεκριμένα στον Βασίλη Γρηγορόπουλο λέγοντας, ανάμεσα στα άλλα, ότι τον έκρινε χωρίς να τον γνωρίζει.

O Νίκος Μπάρτζης εμφανίστηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου και το Twitter πανηγυρίζει (photos)

Η Μαλέσκου απάντησε με ευγένεια ότι δε βγάζουν αποκυήματα της φαντασίας τους αλλά ότι στο τέλος της ημέρας μπορεί να βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα.

Η τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου




Η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε
πάνω στο γεγονός εκφράζοντας τη διαφωνία της στον τρόπο που εκτυλίχθηκαν τα πράγματα και από τις δύο πλευρές.

«Νομίζω ότι αυτό που θα πω θα δυσαρεστήσει και τις δυο πλευρές. Το θεωρώ όλο λάθος. Και τον χειρισμό του Μπάρτζη να βγάλει το τηλέφωνο – που μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Νίκος – φαινόταν ότι το είχε προμελετήσει. Ότι ήταν στημένο και δεν είχε λόγο να το κάνει. Το θεωρώ προσβλητικό, αν ήμουν στη θέση της Ιωάννας και των παιδιών δεν ξέρω πως θα είχα αντιδράσει. Αντέδρασαν πολύ ήπια. Και ίσως λίγο την επιθετικότητα των παιδιών…»