Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η φωτογραφία της πριν από 31 χρόνια θα σε εκπλήξει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η φωτογραφία της πριν από 31 χρόνια θα σε εκπλήξει

Θα την αναγνώριζες αν δεν έβλεπες το όνομά της;

Η Ελωνόρα Ζουγανέλη είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και διαθέτει και μία πολύ ωραία φωνή. Στο μουσικό είδος που πρεσβέυει είναι από τις καλύτερες τραγουδίστριες στην Ελλάδα, και μαζί με τη Νατάσσα Μποφίλιου θα έλεγε κανείς πως είναι καταπληκτικό δίδυμο.

Στα social media κυκλοφορεί μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στην οποία είναι μαζί με τον μπαμπά της, Γιάννη Ζουγανέλη και είναι πραγματικά μια γλύκα. Αν μπορούμε να υπολογίσουμε, εκεί πρέπει να είναι κάπου 7 (ίσως και 8) χρονών, οπότε μιλάμε για φωτογραφία 30 χρόνια πριν τουλάχιστον.

elzouganeli

Ο γάμος της στις Σπέτσες

Πριν από μερικού μήνες, και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Δημητρίου στις Σπέτσες, με ελάχιστους καλέσμένους λόγω των μέτρων περιορισμού της πανδημίας.

Ο γάμος τους μονοπώλησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των Μέσων ενημέρωσης, αφού μέχρι σχεδόν και την τελευταία στιγμή κυκλοφορούσαν φήμες περί αναβολής. Τελικά ο γάμος τους τελέστηκε κανονικά και η Ελεωνόρα ήταν πιο όμορφη από ποτέ. Το νυφικό της ήταν Σήλια Κριθαριώτη, ενώ και ο γαμπρός ήταν ντυμένος στα λευκά. Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου, στήθηκε ένα μικρό γλέντι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, με το ζευγάρι να χορεύει τον πρώτο του χορό, ενώ μετά, η Ελεωνόρα και ο Σπύρος πήγαν στον χώρο της δεξίωσης με άμαξα.

Αν πατήσεις αυτό το link θα δεις όλες τις λεπτομέρειες του νυφικού της.

Η throwback φωτογραφία

Οι φωτογραφίες από το παρελθόν αγαπημένων celebrities είναι ένα συχνό φαινόμενο στα social media, ειδικά στο Instagram account των ίδιων των celebs. Τέτοιες φωτογραφίες πάντα εντυπωσιάζουν και εκπλήσσουν ταυτόχρονα, γιατί συνήθως δεν περιμένεις αυτό που εν τέλει βλέπεις.

Υπάρχουν φορές που η παιδική φωτογραφία δεν θυμίζει σε τίποτα τον celebrity που την έχει ανεβάσει και πάντα δημιουργείται μια έκπληξη, υπάρχουν όμως και φορές, όπως αυτή της Ελεωνόρας τώρα, που δεν γίνεται να μην καταλάβεις ποιο είναι το εικονιζόμενο κορίτσι.


https://www.instagram.com/p/CPxWUCiF1WF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα χαρακτηριστικά της σε αυτή τη φωτό έχουν πια διαμορφωθεί πλήρως και ακόμη και όνομα να μην έβλεπες, θα καταλάβαινες πως αυτή είναι η Ελεωνόρα, αφού υπάρχει και η ελιά της στο πρόσωπο.



Δες στη gallery παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.