Queen Μαριαλένα: Η ατάκα από τον Ασημακόπουλο έγινε viral στο Twitter (photos)

Queen Μαριαλένα: Η ατάκα από τον Ασημακόπουλο έγινε viral στο Twitter (photos)

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor αλλά μια ατάκα του έγινε viral.

To Survivor μετράει μερικές ακόμα εβδομάδες στον τηλεοπτικό μας αέρα και τα κουκιά είναι πια μετρημένα!

Ο Σάκης Κατσούλης υπέδειξε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ελένη Χαμπέρη, ενώ και πάλι ο Κατσούλης ήταν εκείνος που κέρδισε την ατομική ασυλία, δείχνοντας και τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Η ασυλία και οι επιλογές του Σάκη!

Ο Κατσούλης βρέθηκε στο επίκεντρο της κουβέντας μιας και ήταν ξανά αήττητος και κέρδισε και τη δεύτερη ατομική ασυλία. Ο Σάκης, δεν έδειξε ως δεύτερο υποψήφιο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, κάτι που και οι survivor φανς και το Twitter πανηγύρισαν.
Φυσικά, στο μυαλό του Ασημακόπουλου, μπήκε η σκέψη πως ο Σάκης έχει ισχυρή στρατηγική για να σώσει και να προστατεύσει την αγαπημένη του Μαριαλένα.

Ο Ασημακόπουλος εξήγησε πως δεν είναι λογικό, ο Σάκης να μην ψηφίζει αντιπάλους όπως ο Ηλίας ή ο Κόρο που δεν έχουν βγει ποτέ στον τάκο και να ψηφίζει αδύναμους παίκτες όπως ο Ασημακόπουλος ή η Χαμπέρη.



Οι φήμες για τον τρίτο υποψήφιο:

Οι αρχικές πληροφορίες, ήθελαν τον Ηλία Μπόγδανο να κερδίζει μία ατομική ασυλία αυτή την εβδομάδα. Αν αυτό συμβεί, θα υποδείξει την Μαριαλένα ως υποψήφια. Αν τελικά ο Σάκης καταφέρει να κερδίσει και τρίτη ατομική ασυλία, θα πρέπει να δώσει είτε τον Γιώργο Κόρομι είτε τον Ηλία ως υποψήφιο προς αποχώρηση για πρώτη φορά

Η Queen Μαριαλένα:


https://www.instagram.com/p/CQJ9hU4AKoV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια ατάκα του Γιώργου Ασημακόπουλου, ήταν αρκετή για να γίνει viral στο Twitter! O Ασημακόπουλος, εξηγώντας το σκεπτικό του στο συμβούλιο του νησιού, για το πώς ψηφίζει τους αντιπάλους του, αναφέρθηκε στη Ρουμελιώτη, ως Queen Μαριαλένα!
Την ατάκα αυτή είπε πολλές φορές ο Γιώργος, με τη Μαριαλένα να σκέφτεται ακόμα και να αλλάξει το username της στο Instagram σε Queen Μαριαλένα!

Survivor: Σάκης και Μαριαλένα ξανά στο στόχαστρο - Οι κατηγορίες του Ασημακόπουλου

Φυσικά, τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά και αντέδρασε ως και η Queen Ελισάβετ!