Δέσποινα Βανδή: Η νέα πόζα με λευκό μαγιό και τα νυχτοπερπατήματα (photo+video)

Δέσποινα Βανδή: Η νέα πόζα με λευκό μαγιό και τα νυχτοπερπατήματα (photo+video)

Η Δέσποινα Βανδή πήγε Κάλυμνο και Κίμωλο. 

Η Δέσποινα Βανδή αποτέλεσε το μήλον της έριδος ανάμεσα στο Mega και το Open και η εκπομπή της My Greece, με την οποία ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα άλλαξε τηλεοπτική στέγη στη μέση της σεζόν.

Η τραγουδίστρια συνεχίζει να ταξιδεύει στην Ελλάδα και αυτές τις ημέρες η Δέσποινα βρέθηκε στην Κάλυμνο.

Η συγκίνηση στο σπίτι με το Mega:

Η 51χρονη τραγουδίστρια έκλεισε πριν λίγες ημέρες τη σεζόν των εκπομπών στο Σπίτι με το Mega που μας κράτησε παρέα τα Σάββατα της καραντίνας.
Η συγκίνηση της Δέσποινας ήταν πολύ μεγάλη, ειδικά τη στιγμή που βούρκωσε όταν ερμήνευσε το τραγούδι «Μέχρι Μάη μήνα».



Το My Greece:

Το εγχείρημα της ταξιδιωτικής εκπομπής της Δέσποινας συνεχίστηκε από το Open στο Mega με μεγάλη επιτυχία και με τη Βανδή να έχει στο πλευρό της διάσημους φίλους της.

Το ταξίδι στην Κάλυμνο και η απρόσμενη συνάντηση:

Η Δέσποινα βρέθηκε στην Κάλυμνο μετά από πολλά χρόνια μετά από κάλεσμα του καλού της φίλου και επιχειρηματία στο νησί Ραφαήλ Τεζάρη ο οποίος πόζαρε με την τραγουδίστρια και έκαναν και νυχτοπερπατήματα στο νησί μαζί!



«Όμορφες Καλημέρες από την αγαπημένη μου Δέσποινα Βανδή κι εμένα.. Θα δείτε μαγικά πράγματα μια απίστευτη δουλειά, τα καλύτερα έρχονται πάλι στην πανέμορφη μας Κάλυμνο για την ανάδειξη και προώθηση του νησιού μας και δείχνοντας πόσο ασφαλή είναι! Μια φιλία και συνεργασία χρόνων επιστρέφει μετά από 12 χρόνια στην κατάλληλη στιγμή για να συνεισφέρει με την δυναμική της την εκρηκτική παρουσία.


https://www.instagram.com/p/CQIwuTXjWQl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Δέσποινα Βανδή μαζί με τους καλεσμένους της και ολόκληρο το συνεργείο του MEGA από την BARKING WELL με μια τεράστια παραγωγή στο νησί μας, έγραψεο φίλος της Βανδή.

Στην παρέα της Δέσποινας, βρέθηκε και ο Βασίλης Καλλίδης χωρίς να γνωρίζουμε αν η συνάντηση ήταν τυχαία ή αν ο σεφ θα είναι καλεσμένος της Δέσποινας και επίσημα.

Copy the look: Η Δέσποινα Βανδή φόρεσε το απόλυτο μπικίνι της σεζόν

H νέα πόζα με λευκό μαγιό:

Πριν από μερικές ημέρες, η Δέσποινα πόζαρε με μπικίνι και μας έκανε να θέλουμε να αντιγράψουμε το λουκ της και να αποκτήσουμε κι εμείς το σώμα αυτό που έχτισε με σκληρή γυμναστική!

Και μόλις σήμερα, ήρθε η πόζα με λευκό ολόσωμο μαγιό από την Κίμωλο, στην οποία ξεχώρισε το σχόλιο της Σοφίας Καρβέλα. Βίσση και Βανδή θα είναι μαζί το χειμώνα επί σκηνής και η κόρη της Άννας και του Νίκου Καρβέλα δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη που τρέφει στη Δέσποινα!

Δες τα όλα στην παρακάτω gallery