Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε ήδη μετά τη γέννηση της κόρης της

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε ήδη μετά τη γέννηση της κόρης της

Πόσα κιλά πήρε συνολικά η Αθηνά στη δεύτερη εγκυμοσύνη της;

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία στις 9 Ιουνίου έγινε μαμά για δεύτερη φορά. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας ανακοίνωσε τον ερχομό της κόρης της μέσα από το Instagram account της, ανεβάζοντας ένα story όπου έδειχνε τα ποδαράκια της και δίπλα την ημερομηνία που γεννήθηκε.

Το απόγευμα της Τετάρτης (16/6) ανέβασε στο Instagram account της και πάλι ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε το σώμα της λίγες ημέρες μετά τον δεύτερο τοκετό. Με αφορμή το βίντεο αυτό έκανε κάποια story για να απαντήσει σε ερωτήσεις των followers της, οι οποίοι μεταξύ άλλων τη ρωτούσαν πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της.

oikonomakou

Πριν φτάσει όμως στη μέρα του τοκετού είχαμε την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Ήταν αρχές Ιανουαρίου όταν η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε μέσα από το Instagram της πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Στη φωτογραφία που ανέβασε τότε στο account της, η ηθοποιός κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό Μάξιμο και σχηματίζει με τα δάχτυλά της τον αριθμό δύο. «Η ευτυχία και η κοιλιά μου δεν κρύβονται πια», είχε γράψει στο caption της φωτογραφίας της η Αθηνά.


https://www.instagram.com/p/CKBukyvn_zW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού και το όνομα

Στις αρχές Απριλίου κι έπειτα από ένα poll που έκανε στα social media της, η Αθηνά αποκάλυψε με μια φωτογραφία της πως το μωράκι που περιμένει είναι κορίτσι, και πως ο μικρός Μάξιμος θα γίνει μεγάλος αδερφός σε ένα κοριτσάκι. Το όνομά της δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, έχει πει όμως πως ξεκινάει από «Σ». Υπάρχει μάλιστα ήδη στα story της το hashtag #babyS.

Πατώντας αυτό το link θα διαβάσεις περισσότερα για το όνομα της κόρης της.

Το σώμα της μία εβδομάδα μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Η Αθηνά όπως ήδη διάβασες ανέβασε στο account της ένα βίντεο όπου μας έδειχνε το σώμα της, μια εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της. Πόσα κιλά πήρε όμως σε αυτή την εγκυμοσύνη.



Η ηθοποιός αποκάλυψε λίγες ώρες αργότερα πως σε αυτή τη δεύτερη εγκυμοσύνη πήρε περίπου 17 κιλά (στον Μάξιμο είχε πάρει περίπου 25). Αυτό που έκανε αίσθηση ωστόσο, είναι το πόσα ήδη έχασε μέσα σε μία εβδομάδα. Όπως αναφέρει λοιπόν στο story της και στο βίντεο που θα δεις παρακάτω, η ηθοποιός έχασε ήδη περίπου 7-8 κιλά.



Δες περισσότερες φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.