Μαργαρίτα MasterChef 5: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον αρραβωνιαστικό και τον γάμο τους (photos)

Μαργαρίτα MasterChef 5: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον αρραβωνιαστικό και τον γάμο τους (photos)

Η Μαργαρίτα έλυσε τους γρίφους σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Την πρώτη της συνέντευξη έδωσε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία και ξεκαθάρισε τι ακριβώς συμβαίνει στην προσωπική της ζωή μετά το ριάλιτι μαγειρικής.

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό ΟΚ όπου και αναφέρθηκε ξεκάθαρα στο τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

Η σχέση με τον Χρήστο:

Η Μαργαρίτα είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του pastry chef αγαπημένου της Χρήστου Καλομοίρη. Τα δύο παιδιά, όπως αποκάλυψε η Μαργαρίτα, γνωρίστηκαν σε ξενοδοχείο της Μυκόνου όπου εκείνη εργαζόταν στην κουζίνα κι εκείνος στο τμήμα ζαχαροπλαστικής:

«Με τον Χρήστο γνωριστήκαμε όταν δουλεύαμε μαζί σε ένα ξενοδοχείο στη Μύκονο. Εκείνος ήταν στο ζαχαροπλαστείο κι εγώ στην κουζίνα. Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί ότι θα φτάναμε τόσο μακριά, αλλά είναι καλοδεχούμενο αυτό που συνέβη. Είναι καλόκαρδος, θέλει να βοηθάει όλο τον κόσμο χωρίς να φαίνεται κι αυτά είναι στοιχεία που μου αρέσουν πολύ. Επίσης, δεν είναι εγωιστής, είναι πολύ υπομονετικός και με… αντέχει».



Ο αρραβώνας και ο γάμος:

Όπως όλοι θυμόμαστε, η Μαργαρίτα είχε μια επική αντίδραση στη νίκη της στο silver award. Η νεαρή κοπέλα, τη στιγμή που κέρδισε τα 10.000 ευρώ φώναζε στον Χρήστο της και εξηγούσε πως βρήκαν επιτέλους τα χρήματα για τον γάμο!

Στο περιοδικό ΟΚ βέβαια, η Μαργαρίτα ξεκαθάρισε αν υπήρξε πρόταση γάμου όπως φημολογείται και ποιο ήταν τελικά το δώρο που της έκανε ο αγαπημένος της Χρήστος.

«Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου. Ο σύντροφός μου μου έκανε δώρο ένα δαχτυλίδι ως επιβράβευση όλων αυτών που κατάφερα. Είμαστε μαζί, είμαστε καλά, αλλά έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας για να παντρευτούμε.

Μαργαρίτα MasterChef 5: Αυτός είναι ο σεφ αρραβωνιαστικός της τον οποίο θέλει να παντρευτεί!


Είτε παντρευτούμε τώρα είτε σε δύο χρόνια, αυτό που έχει σημασία είναι ότι αγαπιόμαστε και θέλουμε να είμαστε μαζί.



Ξαφνιάστηκα γιατί δεν ήταν κάτι που το περίμενα. Ήταν έκπληξη για εμένα. Στην αρχή ντράπηκα λίγο, αλλά χάρηκα με την κίνησή του αυτή. Ήταν σαν να μου έφερε μια ωραία ανθοδέσμη. Δεν βιαζόμαστε να παντρευτούμε. Έτσι κι αλλιώς, με τον Χρήστο ζούμε σαν παντρεμένοι. Συγκατοικούμε εδώ και δύο χρόνια, κάνουμε τα πάντα μαζί, οπότε το μόνο που λείπει είναι το μυστήριο. Δεν θα αλλάξει κάτι όταν ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας», τόνισε η Μαργαρίτα.


https://www.instagram.com/p/CQG9RxxpQXZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι συνέβαινε όταν η Μαργαρίτα βρισκόταν στο σπίτι του MasterChef;

Μιλούσε με τον Χρήστο; Η ίδια έκανε την εξής αποκάλυψη για τους πέντε μήνες παραμονής της στο ριάλιτι μαγειρικής: