Η κολλητή της Δρόσως από τις Άγριες Μέλισσες είναι γνωστή τραγουδίστρια (vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κολλητή της Δρόσως από τις Άγριες Μέλισσες είναι γνωστή τραγουδίστρια (vid)

To video της στο Instagram που μας ξάφνιασε.

Ο δεύτερος κύκλος των Άγριων Μελισσών ολοκληρώθηκε στις 3 Ιουνίου 2021 με τα δύο τελευταία επεισόδια να μας συγκλονίζουν και να μας αφήνουν κυριολεκτικά άφωνους. Συγκλονιστικές ερμηνείες από την Κάτια Δανδουλάκη ως Ανέτ και από τον Γιώργο Γάλλο ως Μιλτιάδη, συνέθεσαν τα δύο πιο ωραία επεισόδια όλης της χρονιάς.

Δύο μέρες μετά το τέλος της σειράς φήμες για τον γάμο της Δρόσως κατέκλυσαν το διαδίκτυο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως παντρεύεται στη Σύρο τον αγαπημένο της, Γιώργο Παπαγεωργίου. Εν τέλει ο «συναγερμός» ήταν λανθασμένος και όπως είδαμε από stories στο Instagram, η Δανάη δεν ήταν καν στη Σύρο το διάστημα εκείνο.

Εδώ θα δεις και την απόδειξη πως εν τέλει δεν παντρεύτηκε εκείνο το Σαββατοκύριακο.

Η διάσημη κολλητή της Δρόσως των Άγριων Μελισσών

Εδώ κάπου θα σου παραδεχτώ πως σαν fan των Άγριων Μελισσών ακολουθώ όλους τους πρωταγωνιστές, και δεν υπάρχει μέρα που δεν τους χαζεύω στο Instagram. Κάπως έτσι έπεσα πάνω στο story της Δανάης Μιχαλάκη (aka Δρόσω), η οποία πόζαρε με την κολλητή της.

Κι ένα μικρό σοκ το έπαθα, γατί δεν είχα ιδέα πως η Δανάη και η διάσημη τραγουδίστρια είναι κολλητές φίλες. Στην αρχή υπέθεσα πως η Δανάη θα συμμετέχει σε κάποιο video clip της, όμως εν τέλει είναι απλά πολύ καλές φίλες.

Το Instagram story της που μαρτύρησε τη διάσημη φιλία

Η Δανάη Μιχαλάκη είναι ένα πολύ χαμηλών τόνων κορίτσι και αυτό το έχουμε αντιληφθεί με την παρουσία της στα social media. Προσπαθεί γενικά να κρατάει χαμηλό προφίλ τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της, είναι όμως ένα κορίτσι πολύ γλυκό, όμορφο και χαρούμενο.

danae michalaki 190395569 2824383597822381 7214769339718377104 n

Το βράδυ της Παρασκευής (18/6/21) μάλιστα είδαμε ένα story στο Instagram account της, το οποίο μας αποκάλυψε τη φιλία της με γνωστή αγαπημένη σου τραγουδίστρια. Ο λόγος για τη Josephine Wendel την οποία ακούς και θαυμάζεις ιδιαίτερα.

Δεν είχαμε δει ποτέ φωτογραφίες τους, όμως όπως φάνηκε είναι πολύ καλές φίλες οι δύο κοπέλες. Δες το βίντεο και θα καταλάβεις.



Δες στη gallery φωτογραφίες των δύο κοριτσιών.